Adaugă
Publicitate

de la 19:30 Program complet

Concert & Party

Sala Sporturilor

60 lei si 80 lei

0760782182

Imbunatățește Sesizează

2065 0

Prezentare

Concertul din Brasov face parte din turneul national de amploare, care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in 10 dintre cele mai importante orase din tara si care va purta numele celui mai recent single semnat Stefan Banica – “Alerg printre stele”.

“De-abia astept sa ne vedem in luna noiembrie la concertele turneului 2013 - “Alerg printre stele” - si sa ne bucuram unii de altii. Ca de obicei, noi cantam, iar voi faceti atmosfera! Impreuna putem crea seri de neuitat. Va astept cu mic, cu mare sa alergam printre stele, sa fim liberi, sa uitam pentru doua ore de toate grijile si sa ne sarbatorim prin muzica.” - Stefan Banica

In ultimii ani, ca un preambul al concertelor sale traditionale de Craciun si pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, dar nu pot de fiecare data sa ajunga la concertele de la Sala Palatului, Stefan Banica sustine un turneu national alaturi de trupa sa, “Rock’n’Roll Band” si grupul “The 50’s”. Publicul, care asteapta cu nerabdare revederea, mereu surprinzatoare si emotionanta cu artistul, va avea parte si de aceasta data de un show de exceptie, marca Stefan Banica. In concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atat hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data, cat si cantece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat pana in prezent nu mai putin de patru single-uri: “Nu e prea tarziu”, super-hitul “Ce e dragostea?” ft.Marius Moga, “Noaptea de Craciun” si cel mai recent single, “Alerg printre stele” ft.Pacha Man, care da si titlul turneului din acest an. Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania din luna martie a acestui an pentru “Cel mai bun album al anului”, Stefan Banica fiind desemnat in cadrul aceleiasi gale „Cel mai bun interpret” si “Artistul anului 2012”.

Plurivalenta sa artistica, palmaresul impresionant de premii si distinctii, pasiunea, daruirea si profesionalismul care ii caracterizează cei peste 25 de ani de cariera prolifica in muzica, teatru, film si televiziune sunt certitudini care confirma ca Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti romani.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Sporturilor, la Libraria “Şt.O. Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.
Organizator: Asociatia Culturala "Dracula"


Etichete:

concert , muzica , distractie , Sala Sporturilor

Contact

Loc de desfășurare:

B-dul. Garii nr. 9, Brasov

0268412685

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe