Adaugă
Publicitate

Prezentare

În 28 noiembrie, de la ora 20.00, Centrul Cultural Reduta prezintă on-line, recitalul Adei Milea, susținut pe terasa Green Hours din București, în luna octombrie, acesta fiind (probabil) ultimul concert susținut de cântăreață în anul 2020.

ADA MILEA LIVE ÎN GREEN HOURS

Un concert solo cu piese vechi, noi și foarte noi, unele într-o variantă inedită (autoarea cântă schițe pentru teatru, jucând mai multe personaje în locul actorilor cu care a colaborat).

Pe lângă cântecele de pe primele albume (,,Aoleu'', ,,Granița în raniță'', ,,Iarna'', ,,Oaia mică'' etc.), ea interpretează singură, voci și personaje ale colegilor ei din formulele de Concert'n 4, sau Concert'n 4-1+2, iar condițiile de distanțare au generat între ea și public o apropiere neașteptată.

,,Aveam senzația că nu cântam pentru un public, ci pentru fiecare spectator", spune muziciana actriţă sau actriţa muziciană.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

Biletele on-line se pot achiziționa de pe eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-ada-milea-live-in-green-hours-reduta

Recitalul va fi transmis on-line pe platforma eventbook, în 28 noiembrie, de la ora 20.00.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe