Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ne plac irlandezii pentru că au muzică bună, bere excelentă, știu să se distreze, au spirit șugubăț, îl au pe Bono și mai au și St. Patrick’s Day, sărbătoare minunată pe care o aniversăm anual, deși nu prea știm de unde vine.

Anul acesta trupa Ad Hoc se face irlandeză special pentru St. Patrick’s Day. Inițiată în muzica irlandeză de o trupă nativă, Ad Hoc își schimbă stilul strict pentru patru concerte. Anul trecut a susținut un turneu național împreună cu trupa Coras din Irlanda, acum duc mai departe spiritul sărbătorii, în manieră proprie.

Ad Hoc pleacă la drum cu dansatoarele de la Irish Way, care au învățat dansul specific direct de la sursă, mentorul lor fiind Anne-Marie Cunningham (din trupa originală Riverdance).

Saint Patrick’s Day este sărbătoarea națională a Irlandei și se aniversează în data de 17 martie. Sfântul Patrick este cel care a creștinat Irlanda. El a explicat simbolul Sfintei Treimi folosind trifoiul cu trei foi, care a devenit emblema sărbătorii.

St Patrick’s Day este o sărbătoare a inimilor deschise, a încrederii în oameni și a veseliei. Ad Hoc Irish Tour își propune să aducă buna dispoziție, dar și un strop din cultura unei țări pe care o admirăm, încercând să transmită mesajul toleranței și al deschiderii culturale.

Ad Hoc Irish Tour este un concept de petrecere în cadrul căreia vom învăța câțiva pași din dansurile specifice, fiind îndrumați de dansatoarele de la cea mai titrată școală de profil din România, vom asculta muzica celtică și irlandeză, cu spirit de voioșie, și vom încerca să fim toți prieteni.

Turneul se desfășoară după urmatorul calendar: joi, 15 martie, My Way – Cluj Napoca, vineri, 16 martie, Dean’s Pub – Brașov, sâmbătă, 17 martie, La Scriitori – Târgoviște, duminică, 18 martie – Garage Club & Lounge – București.

Ad Hoc este o trupă de inspirație medievală, care a reușit într-un timp relativ scurt să se impună ca una dintre cele mai bune trupe de profil din România. Pornind practic din stradă, ca menestreli care cântau de dragul cântatului, cei șase băieți din diferite orașe transilvănene au stârnit interesul tuturor, ajungând să concerteze pe scene mari, alături de trupe din mainstream-ul românesc sau pe scenele foarte intime ale cluburilor din toată țara. Ad Hoc se află la al treilea turneu de cluburi și se pregătește pentru un periplu muzical pe toate teritoriile țării.

Până atunci, băieții veseli de la Ad Hoc și grațioasele fete de la Irish Way vă dau întâlnire în patru orașe pentru a vă provoca să fiți irlandezi în spirit, pentru o seară.
Cei care doresc să își rezerve din timp locuri la petrecere o pot face accesând numerele de telefon: 0731 339 258 - My Way/ Cluj Napoca, 0268 474 542 - Dean's Pub and Grill/ Brașov, 0788 472 629 - La Scriitori/ Târgoviște, 0742 022 220 – Garage Club & Lounge/ București.

Mulțumim partenerilor de tradiție care ne susțin
Magic fm, Zile si Nopti, Revista Sunete, Ziarul Ring, BeWhere, BestMusic.ro, Metalhead.ro, Iconcert.ro, Realitatea.net, TheGig.ro.
Informatii si rezervari la nr. tel.: 0268 474 542
Organizatori Gala MGMT&PR, www.galapr.ro;
Parteneri: Dean's Pub and Grill, Magic fm, Zile si Nopti, Revista Sunete, Ziarul Ring, BeWhere, BestMusic.ro, Metalhead.ro, Iconcert.ro, Realitatea.net, TheGig.ro.


Etichete:

party , distractie , pub , Deane's , Ad Hoc Irish Tour , St. Patrick’s Day

Contact

Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe