Adaugă
Publicitate

de la 16:32 Program complet

Concert & Party

Acces General 73,75 lei

Imbunatățește Sesizează

161 0

Prezentare

ABBA Tribute (Revival) [UK]
Locație: Rockstadt Brașov
sâmbătă, 11 martie, ora 20:00

Cumpără bilet de aici: www.iabilet.ro

ABBA Tribute Band Revival a fost votata pentru a treia oară consecutiv de către Asociația Agenților Muzicali britanici drept cel mai bun tribut ABBA.

Jöhn aka Benny Andresson – Muzicianul are o carte de vizită solidă; este solist, compozitor, pianist, chitarist, coregraf și scenograf.
Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad – Înainte de a se alătura proiectului, solista a susținut sute de concerte în toate colțurile lumii, având o uriașă experiență scenică.
Ninӓ aka Agnetha Faltskog – A colaborat cu mulți muzicieni, a realizat chiar și un duet cu celebrul Jamie Oliver.
Kenny aka Björn Ulvaeus – Prin modul unic în care cântă la chitară și prin carisma sa a reușit să devină cel mai popular membru al formației.
Trupa susține concerte la nivel internațional, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale și pentru punerea în scenă, ci și pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA.
„Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă.

Info
12+
Accesul minorilor de peste 12 ani este posibil cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un tutore legal.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri

Urmează în Braşov 6218

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe