Adaugă
Publicitate

Ziua Internationala pentru Reducerea Riscurilor Dezastrelor Naturale, 14 octombrie

Prezentare

Cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscurilor Dezastrelor Naturale, miercuri 14 octombrie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Tara Barsei al judetului Brasov organizeaza Ziua Portilor Deschise. Evenimentul va avea loc intre orele 10- 13, la sediul Detasamentului 2 de Pompieri Brasov (vezi datele de contact mai jos). Vor fi prezentate echipamente si aparatura cu rol de protectie si inlaturare a urmarilor dezastrelor, spoturi tematice si alte material cu teme privind modul corect de comportare pe timpul producerii dezastrelor naturale. De aseamenea, se vor desafasura exercitii demonstrative si va fi prezentata tehnica de lupta pentru interventie in cazul unor situatii de urgenta:
  • incendii;
  • accidente rutiere;
  • prim ajutor medical de urgenta;
  • reanimare si descarcerare;
  • inundatii;
  • tehnici de salvare, etc.
Biletele se pot procura de la Sediul Filarmonicii din Str. Apollonia Hirscher nr. 10 din Braşov, de luni pana miercuri intre orele 10-17 sau in ziua concertului la locul de desfasurare. Detasamentul 2 de Pompieri Brasov str. Berzei nr. 24 I.S.U.J. "Tara Barsei" Brasov Str. Mihai Viteazu nr. 11 Tel.: 0268 428 888 Fax: 0268 543 537

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5420

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe