Adaugă
Publicitate

Seria prezentărilor “Multimedia-Pregătire pentru Viață” din Săcele

Informare

La 13 km de Brasov, in directia Bucuresti.

www.municipiulsacele.ro

CAN Braşov

Imbunatățește Sesizează

3979 2

Prezentare

În urma sesiunilor de prezentare pe care le-am organizat împreună cu elevii la liceele din Săcele în luna iunie 2014, am aflat lucruri noi despre mediul în care aceștia învață, am răspuns la întrebări și nu în ultimul rând am fost încurajați de reacțiile tinerilor și ale cadrelor didactice la activitățile noastre din perioada ianuarie-iunie 2014.

Scopul prezentărilor a fost de a disemina rezultatele obținute și abilitățile dobândite de elevi în primele 6 luni de activitate ale proiectului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. Astfel, elevii au vorbit despre modulele de training și atelierele la care au participat și despre excursiile și jocurile organizate de către echipa formată din traineri și voluntari.

În data de 11 iunie 2014 ne-am deplasat la Liceul Tehnologic "Victor Jinga",cu mari emoții în suflet, pentru prima prezentare organizată de echipa de traineri și elevi. O clasă plină de elevi din clasele a IX-a și a X-a, alături de diriginți și profesori, a asistat la prezentarea noastră care a inclus: imagini, filmulețe, articole, fotografii și vederi. Profesorii au fost interesați să afle despre motivația elevilor de a participa la activități extracurriculare și despre dorința lor de a învăța lucruri noi. Spre finalul întâlnirii am vizitat liceul și curtea acestuia și am făcut fotografii. Mulțumim doamnei profesoare Mihaela Drăgan pentru sprijin la evenimentul nostru.

Prin intermediul doamnei psiholog - consilier școlar Cristina Varga am fost găzduiți la Liceul Teoretic "George Moroianu" pe 13 iunie 2014. Am desfășurat întâlnirea în sala multimedia unde elevi ai claselor a IX-a au fost curioși să vadă o parte din fotografiile din cadrul expoziției și au felicitat participanții pentru curaj, dăruire și efortul depus!

Al treilea liceu vizitat a fost Liceul Teoretic "Rab Istvan Zajzoni" în data de 17 iunie 2014. Deși mult mai bine pregătiți, emoțiile nu au întârziat să apară. Ne-am bucurat de prezența doamnei directoare Szekely Melinda și de încurajările acesteia pe care dânsa le-a oferit elevilor! Am beneficiar și de un scurt tur a liceului, oferit de Kinga Gosuly, participantă în proiectul nostru. Elevii au fost uimiți de faptul că există muzică în pauze și că este amenajată o grădină în curtea liceului!

Activitățile de promovare fac parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect susținut de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

 


Etichete:

voluntariat , Sacele , asociatie , Inspectoratul Scolar , multimedia , Fundatie , CAN Brasov

Contact

Organizator:

CAN Braşov

str. George Moroianu nr.17, Săcele, Braşov

0268274365, 0268 275011, 0733939447


Loc de desfășurare:

0268276164

La 13 km de Brasov, in directia Bucuresti.

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 5911

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe