Adaugă
Publicitate

www.i-see.ro a fost lansat pe 25 noiembrie

Prezentare

Cei care au stat cu ochii mari pe web au putut prinde pe 25 noiembrie lansarea site-ului ISEE - shooting science. Cursul fotografic cu acelasi nume a inceput acum 9 luni, reusind printr-un format neconventional sa devina, neoficial, "scoala brasoveana" de fotografie. Un design minimalist, un doctor traznit, o serie de conferinte care promit mult si cateva inventii menite sa dea peste cap logica oricarui fotograf neincercat - acestea sunt elementele care tin mintea vizitatorilor de pe www.i-see.ro extrem de treaza.

Daca structura cursului ISEE are niste etape logice, asadar mai mult sau mai putin conventionale, nu asa se intampla si cu prezentarea acesteia. Pentru a o afla, viitorul cursant trebuie sa parcurga ilustratiile si povestea din cartea excentricului doctor Patrat, personaj central al povestii care prezinta cursul.

Conferintele ISEE impreuna cu workshop-urile de advertising din interiorul cursului isi propun sa seteze incipient si o alta dimensiune a fotografiei, aducand in discutie teme variate ce tin de artele vizuale. Discutii, prezentari, workshopuri - toate acestea, realizate de fotografi, regizori si alti artisti cu experienta si notorietate, au rolul de a coagula o comunitate interesata de arta fotografica si vizual in general si de a ii oferi un knowledge base solid.

Inventiile ISEE sunt dispozitive pe care orice fotograf le viseaza, insa nimeni nu a avut curajul si nici pregatirea teoretica sa le dezvolte . Sistemul de votare de pe site aduce sub lupa trei inventii fotografice, propuse de cursanti si Doctor, iar la finalul sesiunii de votare, inventia care primeste cele mai multe voturi va fi construita si dezvoltata in cele mai mici detalii. (Deocamdata doar pentru aparatele Canon)

„Citeste povestea, voteaza una dintre inventii, stai cu ochii pe site pentru noutati si pentru a afla despre viitoarele conferinte" – cam asta isi doresc cei din spatele ISEE-ului,

de la cei care privesc fotografia putin altfel si isi doresc sa sa stea aproape de o comunitate care promite sa creasca atat ca numar cat si ca experienta.

ISEE este o experienta 360 - cursuri, conferinte, lucrul cu modele, in studio si inafara sa, materiale de studiu si, nu in ultimul rand, o profesoara care stie ca fotografia inseamna mult mai mult decat un curs bine scris.


Etichete:

Fotografie , site , internet , ISEE- shooting science

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe