Adaugă
Publicitate

RATBv infiinteaza linia 17 barat, intre capatul de linie „Roman" si Timisul de Jos

Prezentare

Regia Autonomă de Transport Braşov ne informează că începând cu data 31 ianuarie 2011, înfiinţează linia 17 barat, al cărui traseu va fi cuprins între capătul de linie „Roman" şi Timişul de Jos (capăt linie - Benzinărie „Petrom"). Linia este înfiinţată experimental, la solicitarea unui mare număr de cetăţeni care locuiesc în zonele Timişul de Jos şi Dâmbu Morii.


Vizualizare hartă mărită

Lungimea totală a traseului (dus-întors) este de 18,8 kilometri şi va fi deservit în zilele lucrătoare cu câte şapte curse pe zi. Autobuzele care vor circula pe linia 17 barat vor parcurge următorul traseu: Roman – strada Poienelor – Calea Bucureşti – DN 1 – Timişul de Jos şi retur.

Călătoria pe această linie se taxează cu bilete similare celorlate curse locale, în valoare de 1,5 lei/călătorie, care se pot achiziţiona de la toate casele de bilete sau de la şoferii care vor parcurge traseul liniei 17 barat. Conducerea RAT recomandă celor care folosesc frecvent această linie de transport în comun să-şi achiziţioneze abonamente, a căror valoare pentru o linie este de 35 de lei/lunar.

Autobuzele care vor circula pe această linie vor opri în următoarele staţii, care au fost amenajate şi semnalizate:

  • Dus: Roman – Praktiker – Metro – Aurora - Pantex – Dâmbul Morii – Facultativă – Halta Timişul de Jos – Benzinărie Petrom;
  • Întors: Benzinărie Petrom – Halta Timişul de Jos – Facultativă – Dâmbul Morii – Pantex – Aurora – Selgros – Carrefour - Roman.

Cursele din capătul de linie „Roman" vor pleca la orele: 6.00, 7.00, 10.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 18.00, iar cele din capătul de linie Benzinărie „Petrom" Timişul de Jos la orele: 6.20, 7.20, 10.20, 13.20, 14.20, 15.20 şi 18.20.


Etichete:

comunitate , RAT , transport in comun , Regia Autonoma de Transport , RATBV , Timisul de Jos

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe