Adaugă
Publicitate

RATBv a inlocuit cele 125 panouri cu informatii utile din statii

Prezentare

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov ne anunţă că a finalizat înlocuirea celor 125 de panouri cu informaţii utile ce sunt amplasate în adăposturile din staţii sau capete de linie. Schimbarea panourilor a fost determinată cu precădere de vandalizările repetate produse asupra respectivelor materiale informative. Deteriorările s-au produs mai ales prin aplicarea de vopsea sau graffiti, precum şi prin lipirea frecventă a unor anunţuri sau reclame neautorizate pe panourile cu hărţi.

Noile panouri conţin hărţi schematice actualizate ale transportului public de pe raza municipiului Braşov, harta oraşului, pe care sunt evidenţiate liniile de transport în comun, precum şi prevederile HCL 25/1992, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor referitoare la activitatea de transport în comun. Angajaţii RAT au constatat, însă, că, imediat după montarea noilor panouri, unele dintre ele au fost deteriorate.

RAT Braşov face un apel către toţi cetăţenii să dea dovadă de spirit civic şi să înţeleagă faptul că regia face eforturi însemnate pentru a asigura un transport cât mai sigur şi civilizat pe raza municipiului. Pe de altă parte, aminteşte faptul că deteriorarea sau murdărirea dotărilor interioare ale staţiilor RAT ori distrugerea afişajului acestora (programe de circulaţie, hărţi etc.) constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 60 şi 100 lei, potrivit prevederilor HCL 25/1992.


Etichete:

RAT , transport in comun , RATBV

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe