Adaugă
Publicitate

Pune-te in papucii lor colorati si ajuta-ne sa ii trimitem in vacanta!

Prezentare

Incepand de astazi, intra pe site-ul www.vacantalabunici.com si doneaza pentru ca inca 30 de copii din cartierul Tractorul din Brasov sa poata merge in vacanta la bunicii de la tara. 
Exista copii care nu au fost niciodata plecati intr-o tabara. Pentru altii este pentru prima data cand vor pleca de acasa, intr-o vacanta adevarata, in care joaca se afla in centrul atentiei. Pune- te in papucii lor colorati si ajuta-ne sa ii trimitem in vacanta, asa cum odinioara parintii tai te trimiteau vara, la tara, la bunici! O zi de tabara pentru un copil costa 150 de lei si acopera costurile de cazare, masa, transport materiale si organizarea activitatilor. Dar la schimb primesti de mii de ori mai mult: bucuria unui copil fericit, care a fost in vacanta la bunicii de la tara. In total 60 de copii din cartierul Tractorul, cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani vor avea ocazia ca intre 25-31 august sa ia parte la tabara Vacanta la bunicii de la tara organizata de Asociatia Colors, sa respire aer curat, sa se joace in aer liber, sa fie mai aproape de natura si sa invete din experienta bunicilor din sat. Voluntarii animatori le vor pregati o multime de surprize, printre care multe ateliere, campionate sportive, activitati de cunoastere a mediului inconjurator si o vizita la cetatea Cisnadioara.

Proiectul Vacanta la bunicii de la tara este implementat de Asociatia Colors in parteneriat cu Scoala generala nr. 13 din Brasov si Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu si este finantat partial de catre programul Tineret in Actiune – 1.2. Initiative ale Tinerilor.
Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, 0745 052151, .
Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu.

Etichete:

copii , ONG , Asociatia Colors , vacanta , Scoala nr. 13 , Tineret in Actiune

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe