Adaugă
Publicitate

Program Internaţional de Dezvoltare Personală desfăşurat de Asociaţia International Award for Young People

Prezentare

Și în 2012, Asociaţia International Award for Young People vă pune la dispoziție programul internațional de dezvoltare personală, International Award for Young People. Așadar, dacă aveți în rândul beneficiarilor voștri tineri cu vârstă cuprinsă între 14 și 25 de ani, pentru care doriți o completare a activităților pe care le oferiți, atunci puteți să le oferiți programul Award.

Programul Award urmărește să dezvolte abilitățile de viață ale tinerilor, astfel încât aceștia să producă o schimbare benefică atât pentru ei, cât și pentru comunitățile de care aparțin. Programul este voluntar, iar până în acest moment, 7 milioane de tineri din 132 de țări au luat parte la Award. Prin activitățile desfășurate în cele patru secțiuni ale programului (voluntariat, abilități, activități fizice, aventură) tinerii se dezvoltă pe nivele multiple, beneficiind în plus și de o recunoaștere națională și internațională.

Programul este deschis tuturor tinerilor, fără nicio excepție!

Mai multe informații despre International Award for Young People găsiți în prezentarea programului AWARD
Organizațiile sau instituțiile care doresc să deruleze programul pentru ținerii lor, sunt rugați să contacteze: Cristina Mirica - Coordonator Naţional la 0755 100145 sau 0732 305418; .


Etichete:

ONG , voluntariat , asociatie , proiect , Asociatia International Award for Young People

Contact

Organizator:

Asociatia International Award

Brasov, strada 13 Decembrie nr. 94

0268545953


Loc de desfășurare:

0268545953

Brasov, strada 13 Decembrie nr. 94

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe