Adaugă
Publicitate

Prima dezapezire din decembrie 2010

Prezentare

Masinile celor doua firme de deszapezire, Vectra si Eurostrada, au iesit pe traseu incepand cu ora 14.00, primele zone vizate fiind cele mai inalte CD Gherea, podurile si pasajele, cartierul Schei si traseul ocolitoarei.
Exceptie a facut Poiana Brasov unde s-a intervenit mai devreme, incepand cu ora 10.

Vectra a asigurat activitate de deszapezire cu 22 de masini, trei pe drumul spre Poiana Brasov si in interiorul statiunii, iar restul in oras si pe tronsonul 1 al ocolitoarei, primele strazi vizate fiind cele pe care circula mijloacele de transport in comun. In acest moment sun 10 masini de deszapezire in oras, care executa lucrari de largire a strazilor principale si se lucreaza la deszapezirea strazilor secundare alte 2 asigurand puna circulatie spre Poiana Brasov. Pana in aceasta dimineata s-au utilizat aproximativ 240 de tone de material antiderapant, stocul fiind in acest moment de peste de 700 de tone, iar completarea acestui stoc se face non-stop. Telefon dispecerat: 0268-416495

Eurostrada a lucrat cu 14 masini, primele zone vizate fiind podurile, DN 13, tronsonul 2 al ocolitoarei, iar acum se lucrează pe strazile incadrate in nivelul 2 de urgenta, in acest moment sunt in trafic 4 masini de deszapezire. Eurostrada a utilizat aproximativ 100 de tone de material antiderapant si mai are un stoc de peste 900 de tone. Telefon dispecerat: 0268-311310.

Zonarea pentru deszapezire:
Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmanului - b-dul Garii - 13 Decembrie, tronsonul 2 al ocolitoarei
Vectra: restul orasului, inclusiv Poiana Brasov si tronsonul 1 al ocolitoarei.
In acest moment nu sunt blocaje in trafic. Facem un apel la soferi sa isi pregateasca masinile pentru acest sezon sau sa folosesca mijloacele de transport in comun, pentru a evita producerea de accidente.


Etichete:

Primaria Brasov , Sorin Toarcea , dezapezire , iarna , zapada , Vectra , Eurostrada

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe