Adaugă
Publicitate

Preselectie pentru Corul de Copii Unison Brasov

Prezentare

La preselectie pot participa copii cu varsta intre 4 ½ si 15 ani - fete si baieti.
Inscrierea la preselectie se poate realiza pe adresa de e-mail: office@corulunison sau la numarul de telefon: 0722.551.402

Fondat la Brasov in anul 2001 de catre domnii George Dumitrascu - dirijorul corului si Cristian Lorand Fieraru - managerul ansamblului, Corul de Copii Unison este unul dintre cele mai cunoscute coruri de copii din Brasov, dar si din Romania. De-a lungul anilor, corul a sustinut peste 100 de recitaluri, concerte si spectacole si au fost invitati in emisiunii de divertisment realizate de televiziunile: Tvr1, Protv, B1tv, Televiziunea Publica Japoneza NHK, Tvs, Mixtv, Rtt.

Din anul 2004, Corul de Copii Unison este invitat peste hotare - Italia - Roma / Tivoli, unde au interpretat Recviemul din opera Edgar de Giacomo Puccini alaturi de nume sonore din Italia, 2006 Grecia - Atena, 2007 Franta - Guebwiller, 2008 Festivalul International Macedonia - Ohrid, 2009 Rusia - St. Petersburg, 2010 Bulgaria - Albena.

Ca recunoastere a calitatilor interpretative, Corul de Copii Unison a fost invitat in anul 2009 in Federatia Rusa la St. Petersburg la cel mai amplu si important eveniment muzical din Rusia - cucerind imediat publicul din sala de spectacole a Teatrului Alexandrinski - St. Petersburg.
In anul 2010 - Corul de Copii Unison aduce in Brasov, Premiul I si Medalia de Onoare a Festivalului „Friends of Bulgaria" .

Inregistreaza in anul 2005 albumul de colinde "Felicia Filip si Corul de Copii Unison" si colaboareaza cu distinsa soprana si in urmatorii ani regasindu-se pe scene importante din Tara.
Din anul 2005 si pana in prezent este nelipsit din Gala de Craciun a Operei din Brasov, antrenand si cucerind publicul brasovean inca de la primele acorduri.

Corul de Copii Unison este locul in care educatia muzicala, disciplina, imaginatia si creativitatea copiilor sunt valorificate in manifestari de inalta performanta artistica, pe scene de concert din tara si strainatate.


Etichete:

cultura , copii , educatie , curs , Corul de Copii Unison

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5423

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe