Adaugă
Publicitate

Plimbari in cartier pentru seniorii din Brasov. Doar daca votezi online proiectul Asociatiei Colors

Prezentare

Plimbari in cartier pentru seniorii din Brasov. Doar daca votezi online proiectul Asociatiei Colors !

Unicul proiect de miscare destinat seniorilor din Brasov are sanse sa fie finantat de catre Raiffeisen si sa fie implementat doar daca va primi cele mai multe voturi online in cadrul competitiei care se va incheia in 30 septembrie, la ora 16.

Plimbari in cartier sau activitati de mers pe jos pentru seniorii din Brasov, trecuti de 55 de ani. Asta si-au propus voluntarii Asociatiei Colors, plecand de la faptul ca in oras nu exista programe similare, nici grupuri de suport, iar marea majoritatea a varstnicilor au probleme de mobilizare si chiar autonomie redusa si o multitudine de probleme de sanatate, ca urmare a lipsei de miscare si atitudinii negative fata de aceasta. Cu finantarea ce ar putea fi primita de la Raiffeisen Comunitati, voluntarii ar putea mobiliza 100 de seniori din Brasov in activitati saptamanale de mers pe jos in mod organizat (plimbari in cartier), promovand miscarea la varsta a III-a si dezvoltand o comunitate locala activa si sanatoasa.

Pentru ca ideea de proiect sa devina realitate Asociatia Colors are nevoie de ajutorul brasovenilor. Acestia trebuie sa intre pe www.raiffeisencomunitati.ro, sa selecteze proiectele ONG-urilor, judetul Brasov si sa voteze proiectul “Plimbari in cartier” (sectiunea sport).

Asociatia Colors desfasoara deja din primavara ateliere lunare de creativitate destinate seniorilor din Brasov, in parteneriat cu Biblioteca G. Baritiu si, incepand din aceasta toamna, va implementa gimnastica pentru seniori, in cadrul programului Zona de miscare.

Pentru alte informatii si detalii despre programele curente ale Asociatiei, va rugam contactati-ne pe telefon 0745-052151 (persoana de contact: Claudia Popa, presedinte) sau intrati pe site www.plinideidei.ro

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe


Etichete:

ONG , voluntariat , Asociatia Colors

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

0745052151 Claudia Popa - presedinte

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5423

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe