Adaugă
Publicitate

Modificarea limitei maxime de viteza in municipiul Brasov pe anumite tronsoane la 70km

Prezentare

Limita maximă de viteză în municipiul Braşov a fost modificată incepând cu data de 01.09.2010, decizia Comisiei de Circulaţie de modificarea a limitei maxime de viteză în municipiul Braşov va intra în vigoare.

Astfel, începând cu această dată viteza maximă în municipiul Braşov va fi de 60 de km/oră, cu excepţia intrărilor în municipiul Braşov, unde se majorează la 70 km/ oră, şi în interiorul cartierelor, în zona unităţilor de învăţământ, se menţine restricţia de viteză de 30 km/oră, precum şi în zona Centrului Istoric şi Şchieiului, unde se va menţine limita de viteză actuală (Centrul istoric înseamnă toate străzile care se află între Iuliu Maniu-Nicolae Iorga, si cartierul Schei, inclusiv).

Majorarea limitei de viteză la 70 de km si 60km/oră se va face pe următoarele tronsoane:

  • D.N. 1, intrarea dinspre Bucureşti, până la sensul giratoriu de la str. Poienelor,
  • D.N. 11, ieşirea spre Hărman, de la intersecţia str. Hărmanului – b-dul Gării, până la limita intravilanului,
  • D.N. 1, ieşirea spre Sibiu, de la sensul giratoriu Hornbach, până la limita intravilanului,
  • D.N. 73, intrarea dinspre Cristian, de la limita intravilanului, până la sensul giratoriul de la Real (Şoseaua Cristianului – str. Cărămidăriei); ieşirea spre Cristian, sensul giratoriu Hornbach - până la limita intravilanului.
  • Pentru D.N. 13, ieşirea spre Târgu Mureş, de la pasajul Fartec, până la limita intravilanului, viteza maximă va fi de 60 de km/ora.

Această decizie are caracter provizoriu, pentru o perioadă de 6 luni de zile, urmând, în funcţie de rezultate, a se analiza permanentizarea ei sau suspendarea acestei decizii.


Etichete:

Primaria Brasov , Comisia de Circulatie

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5468

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe