Adaugă
Publicitate

Mizeria se afla sub nasul nostru

Prezentare

Care este diferenta dintre a declara ca suntem eco si implicarea in actiuni ecologice? Dar diferenta dintre a ne face ca ne pasa si gestul normal de a strange mizeria de pe jos care ne apartine? Diferenta consta in educatie si bun simt, lucruri care ne lipsesc din ce in ce mai mult.

De ce este nevoie ca asociatii gen 34life, Floare de Colt sau actiuni gen Let's do it Romania sa ne straga gunoiul de sub nas, gunoi pe care noi il producem?

Suntem chiar atat de indiferenti cu mizeria pe care noi o producem in zonele de agrement, acolo unde teoretic ar trebui sa ne simtim bine intr-un cadru frumos.

Tot timpul dam vina pe autoritati, dar cand vine vorba sa ne ridicam mizeria de pe jos, ne comportam ca si cand nu s-a intamplat nimic. Sa vina primaria, firma X sau ONG-urile sa stranga dupa noi? Cum se numeste treaba asta?

La finalul montajului este prezentat un exemplu bun de rampa de gunoi, undeva prin cartierul Astra, unde se si recicleaza. Din pacate este singurul exemplu bun din peste 10 locuri pe langa care am trecut azi.
Zona Valea Cetatii este dezastru de nedescris cand vine vorba de gunoaie aruncate printre copaci, intr-un peisaj deosebit de frumos.


Etichete:

educatie , ONG , comunitate , Asa NU , ecologie , reciclare , tara frumoasa pacat ca-i locuita , nesimtirea la romani , Valea Cetatii , Astra

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe