Adaugă
Publicitate

Mai sunt cateva zile pana la actiunea Let's Do It, Romania!

Prezentare

Dupa cum stim cu totii, pe 25 septembrie 2010 are loc "Let's Do It Romania" o actiune de ecologizare la nivel national.
Echipa Let's Do It Brasov, a reusit performanta sa ajunga pe locul 2 din tara ca numar de voluntari inscrisi la curatenie (dupa Bucuresti), mobilizand numeroase scoli, ONG-uri, companii si alte institutii sa se inscrie pe site. cu aprox. ~4000 persoane inscrise.
Pe partea de logistica, voluntarii din Brasov vor efectua colectare selectiva, deseurile urmand sa fie preluate si procesate de colectori, co-incineratori, statii de sortare si salubrizatori din judet.

Va invit sa cititi un articol scris de Mihai Bara pe Brasovultau.ro:

"Odată cu trecerea timpului am învăţat să fiu eficient şi să nu-mi mai pierd vremea cu lucruri inutile. Ecologia tocmai asta este, cel puţin în felul în care se face aici şi acum, o acră şi scârboasă inutilitate. Nu-mi fac iluzii că gibonii vor înţelege altceva decât că sunt împotriva salvării planetei. Problema mea, pe lângă perceptibilul factor ipsaţionist pe care-l are ecologia, e că aceasta tratează efectele, nicidecum cauzele fenomenului numit poluare." continuarea la adresa- http://www.brasovultau.ro/Lets-get-ready-to-rumble-Romania-37913.html

Urmand ca apoi sa cititi replica al lui Paul Fulea- Presedinte Asociatia 34Life 

"Acest material nu numai ca jigneste eforturile a zeci de mii de voluntari din toata tara care vor sa dea un exemplu prin comportamentul lor, insa denota ori o lipsa totala de intelegere a vietii ori faptul ca scrieti orice doar sa fie senzational, fara pic de etica profesionala.
De fapt, cred ca ambele. Pentru ca nici ecologia nu o intelegeti. Aceasta acra si scarboasa inutilitate cum o denumiti dumneavoastra a reusit, printre altele, sa salveze zeci de specii pe cale de disparitie. Eforturile facute de giboni – asa cum ne numiti dumneavoastra – au condus la plantarea a miliarde de copaci in ultimii ani. Tot ei, gibonii, au salvat spatiile verzi din orase si au plantat copaci si acolo. Au facut si curatenie astfel incat ochii dumneavoastra sa nu fie ofensati de PET-uri sau gunoi." continuarea pe http://paulfulea.wordpress.com/2010/09/21/scrisoare-adresata-domnului-mihai-bara/

Faptul ca noi nu intelegm un fenomen nu inseamna neaparat ca trebuie sa comentam la adresa lui.
PS: Si "gibonii" de la Iubesc Brasovul vor participa la actiunea Let's Do It Romania!

In continuare gasiti comunicatul de presa:

"Let's Do It Romania!" a desemnat Voluntarii Saptamanii : Echipa din Judetul Brasov !

Echipa din Brasov, a reusit performanta sa ajunga pe locul 2 din tara ca numar de voluntari inscrisi la curatenie (dupa Bucuresti), mobilizand numeroase scoli, ONG‐uri, companii si alte institutii sa se inscrie pe site. cu aprox. ~4000 persoane inscrise .
Membrii au avut intalniri cu 32 de primarii si 15 scoli, in 9 puncte din judet, in acest moment echipa din Brasov avand asigurata participarea a 93% dintre primariile intregului judet. Pe partea de logistica, voluntarii din Brasov vor efectua colectare selectiva, deseurile urmand sa fie preluate si procesate de colectori, co‐incineratori, statii de sortare si salubrizatori din judet. Nu in ultimul rand, echipa brasoveana a reusit asigurarea necesarului de materiale din judet din sponsorizari locale.

Alte informatii gasiti pe http://blog.letsdoitromania.ro/brasov/


Etichete:

voluntariat , ecologie , voluntari , ecologizare , Let’s Bike It , Let's Do It Romania

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe