Adaugă
Publicitate

Lansarea unui nou produs turistic: "Mobile Cooking Romania – evenimente Gourmet in locuri spectaculoase"

Prezentare

"Mobile Cooking Romania" – proiect comun al mai multor asociaţii românesti de dezvoltare turistică – este un produs turistic inovativ ce combină vizitarea locurilor spectaculoase cu degustarea comorilor culinare din Grădina Carpaţilor.
"Mobile Cooking Romania" oferă cursuri tematice gourmet de gătit si evenimente "haute cuisine", încadrate de bucătari si sommelieri cu experienţă internaţională. Aceste evenimente se vor desfăsura în locuri fascinante din România cum ar fi castele, biserici fortificate, între vii sau în Delta Dunării.

Ideea conceptului "Mobile Cooking Romania" este să atragă noi turisti cu un program culinar turistic de excepţie. O bucătărie mobilă special concepută si un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experienţe culinare medievale în incinta castelelor, prepararea pestelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. "Mobile Cooking Romania" include mai mult de 20 de locaţii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran,Fortăreaţa Făgăras, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

"Mobile Cooking Romania" a fost conceput pentru toţi turistii interesaţi de haute cuisine, în special pentru expatriaţi, turistii străini si companiile doritoare să ofere un teambuilding în locaţii neconvenţionale, acompaniate de evenimente speciale. "Mobile Cooking Romania" oferă lunar show-uri si evenimente ce cuprind teme culinare sezonale pentru publicul larg si programe standard, pentru grupuri de minim 6 persoane, ce pot fi rezervate individual. Evenimentele culinare sunt combinate cu activităţi specifice, în funcţie de locaţia aleasă: vânătoare de trufe, cules de ciuperci, ateliere de producere a brânzei sau vizite ghidate ale regiunii în care se desfăsoară evenimentul.

Unul dintre primele evenimente "show – cooking" va avea loc în incinta castelului Bran, în martie 2011. Evenimentul va demara cu o introducere în lumea bucătăriei medievale, urmată de un atelier "medieval cooking" la care vor participa toţi invitaţii, o degustare de vinuri încadrată de un sommelier si un show medieval.

Informaţii detaliate găsiţi pe site-ul: http://www.mobile-cooking-romania.com


Etichete:

comunicare , asociatie , turism , promovare , internet , APDT

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5600

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe