Adaugă
Publicitate

Jucarii gratis pentru copiii din centrele de plasament

Prezentare

Gala Caritabila House of Angels desfasurata in 12 Decembrie 2010 la Hotelul Aro Palace, a incheiat cu succes Campania"Ghetute pentru Mos Nicolae" . In cadrul acestui eveniment au fost expuse lucrarile creative din aceasta campanie, ghetutele impodobite de copii cu varsta intre 3 si 10 ani pentru Mos Nicolae. Au participat 24 de centre de plasament din Judetul Brasov prin implicarea Directiei Sociale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov. Sub directa coordonare a educatorilor si asistentilor sociali 150 de copii au impodobit cele 24 de ghetute oferite de un sponsor, cu obiecte si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna.

Oaspetii prezenti la Gala Caritabila au achizitionat "Ghetutele pentru Mos Nicolae" si au donat in schimb o suma de bani ce va fi utilizata in beneficiul centrelor de plasament ce au participat la campanie. Din fondurile stranse vor fi achizitionate lucruri de stricta necesitate pentru a imbunatati conditiile de locuit ale copiilor in aceste centre. La eveniment au fost prezenti partenerii si sponsorii Campaniei precum si reprezentanti ai mass mediei locale. La Gala House Of Angels au sustinut recitaluri caritabile Cvartetul Gaudeamus al Filarmonicii Brasov, Judith Wunderlich (Recital Harpa), artistii Andra Covaleov si Ionela Paduraru (alias Ilo) si trupa Za Band.

Gala Caritabila organizata de House of Angels este o actiune realizata in beneficiul copiilor din centrele de plasament. Obiectivul nostru este sa sprijinim centrele care se confrunta cu dificultati materiale si sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de locuit ale copiilor aflati in grija asistentilor sociali. House of Angels va demara si in viitor programe creativ‐educative si campanii caritabile pentru copiii institutionalizati si doreste sa implice in aceste actiuni atat Agenti Economici din Brasov cat si institutii publice.

www.LucruriGratis.ro a sprijinit campania "Ghetute pentru Mos Nicolae" printr-o actiune de implicare sociala derulata pe internet. Brasovenii au putut aduce in perioada 2-12 Decembrie la sediul House of Angels sau la sediul LucruriGratis jucarii pe care le aveau acasa si nu le mai foloseau. Conditia a fost ca jucariile sa fie potrivite pentru copii cu varsta intre 3 si 10 ani, sa aiba un aspect ingrijit si sa nu fie deteriorate. Pentru ca deja la sediul LucruriGratis sau adunat cativa saci cu jucarii, fondatorul comunitatii web LucruriGratis si House of Angels au hotarat sa continue campania inca o saptamana, mai ales ca exista numeroase solicitari pentru donatii de jucarii.

House of Angels si Lucruri Gratis ii asteapta pe brasoveni sa anunte pe blogul LucruriGratis, la adresa www.lucrurigratis.com pana in 19 decembrie 2010 daca vor sa participe la campania "Jucarii Gratis". Pe 20 decembrie va fi organizata o actiune impreuna cu comunitatea blogului pentru a realiza distribuirea jucariilor. Vor fi invitati reprezentantii Directiei Sociale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov pentru a intra in posesia acestor cadouri venite din partea brasovenilor.


Etichete:

comunitate , caritate , Gala , ajutor , Asociatia House of Angels , LucruriGratis.ro

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe