Adaugă
Publicitate

iubescbrasovul.ro a castigat la webstock 2010. Vrem sa impartim premiul cu voi

Prezentare

www.iubescbrasovul.ro si-a facut prima aparitie online undeva in luna iulie 2004. Fara sa planificam, in timp ce lucram la noua versiune, am realizat cu mare surpriza ca site-ul nostru a implinit 6ani. O varsta frumoasa, plina de experiente placute care au rasplatit munca si eforturile echipei.

Anul acesta pe 16 septembrie s-a desfasurat Gala Webstock Awards 2010, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala. iubescbrasovul.ro a gastigat locul I la categoria “Others”.

  • webstock-awards-2010-iubescbrasovul-2
  • webstock-awards-2010-iubescbrasovul-cristian-chelaru
  • webstock-awards-2010-iubescbrasovul-stefan-petre

 

Daca ar fi sa multumim cuiva in mod special, atunci trebuie sa multumim brasovenilor care ne-au incurajat nu de putine ori si in acelasi timp institutiilor culturale din Brasov cu care am colaborat si care au avut incredere in noi.

Sunt multe noutati in site si multe altele vor urma. Ne dorim ca site-ul sa fie apreciat de brasoveni, de organizatorii de evenimente, artisti si institutii culturale deopotriva.

Pentru a ne arata multumirea fata de toti cei ce ne-au sustinut ne-am gandit sa impartim cu voi, brasovenii, o parte din premiile oferite de Webstock 2010:

  • how-to-say-it-marketing-with-new-media-a-guide-to-promoting-your-small-business-using-websites-e-zines-blogs-and-podcasts
  • small-is-the-new-big-and-183-other-riffs-rants-and-remarkable-business-ideas
  • the-google-story-inside-the-hottest-business-media-andtechnology-success-of-our-time

 

Daca sunteti din Brasov si gasiti interesante una dintre cartile mentionate mai sus, asteptam mesajele voastre aici in cadrul acestui articol in care sa mentionati care este motivul pentru care doriti cartea.

Asteptam mesajele voastre pana pe 1 octombrie 2010, zi in care ii vom contacta pe cei la care vor ajunge cartile. 
Pentru o comunicare mai buna va rugam sa completati adresa de e-mail in pagina de profil din site.

Castigatorii cartilor sunt:


Etichete:

Iubesc Brasovul , Gala , competitie , internet , webawards , webstock , social media

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe