Adaugă
Publicitate

Informatii referitoare la recensamantul populatiei din perioada 20-31 octombrie 2011

Prezentare

Primarul Municipiului Braşov ne transmite că în vederea asigurării bunei desfăşurări a lucrărilor de pregătire a recensământului, respectiv de recenzare corectă a populaţiei şi locuinţelor în România în anul 2011, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 36/2007, cu modificările şi completările ulterioare şi H.G. nr. 1502/2009, invită locuitorii municipiului Braşov să se adreseze Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov pentru întocmirea şi actualizarea corespunzătoare a actelor de stare civilă, obţinerea certificatelor de stare civilă pentru cazurile de furt, pierdere, deteriorare, distrugere, precum şi pentru solicitarea documentelor de identitate în condiţii de valabilitate şi înscrierea operativă în actele de identitate a menţiunii de schimbare a domiciliului sau reşedinţei, astfel încât fiecare persoană să poată fi recenzată corect, conform situaţiei de la data recensământului.

Menţionăm că nedeţinerea certificatelor de stare civilă şi actelor de identitate, în condiţii de valabilitate, constituie contravenţii şi se sancţionează conform prevederilor legale.

 

În vederea finalizării acţiunii de recrutare a personalului de recensământ, respectiv pentru instruirea şi selectarea cetăţenilor care au depus cereri pentru participarea la lucrările de recenzare a populaţiei şi al locuinţelor, din perioada 20.10. – 31.10.2011, vă facem cunoscut că instruirea şi selectarea personalului de recensământ se va desfăşura şi în data de 03.10.2011, în sala mare a Teatrului “SICĂ ALEXANDRESCU”, (Dramatic) începând cu orele 16,00, după cum urmează:

  • pentru persoanele care au depus cereri şi din diferite motive nu s-au prezentat la instruirile anterioare, planificate în intervalul 26.09 – 30.09.2011;
  • precum şi alte persoane care vor să facă parte din personalul de recensământ şi care pot participa efectiv la lucrările de recenzare a populaţiei şi locuinţelor.

În vederea recrutării şi acestor categorii de persoane, solicitanţii sunt rugaţi să deţină asupra lor copii după actul de identitate şi dovada studiilor (cel puţin studii medii).

Totodată, facem cunocut că Manualul personalului de recensământ poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Braşov, accesând .

Manualul susmenţionat poate fi procurat, într-un număr limitat de exemplare, de la sediul Primăriei Municipiului Braşov, camera 71(intrarea dinspre Parcul “Nicolae Titulescu”), în ziua de luni , 03.10.2011, în intervalul orar 8,30 – 15,30.

 



Etichete:

recensamant , evidenta populatiei , stare civila , Ptimaria Brasov

Contact

Organizator:

Primăria Braşov

b-dul. Eroilor nr. 8

0268 416550; 0268 984


Loc de desfășurare:

0268 416550; 0268 984

b-dul. Eroilor nr. 8

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe