Adaugă
Publicitate

Informatii legate de ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar in Brasov

Prezentare

Începând cu data de 01.10.2011, Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov va asigura cu angajaţi proprii realizarea activităţii de ridicare, transport şi depozitare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public.
Informaţii despre maşinile ridicate de pe domeniul public vor putea fi primite la numărul de telefon 0368/444.080 (dispeceratul RAT) sau numărul unic de urgenţă 112. Activitatea biroului de eliberări a autovehiculelor ridicate de pe domeniul public se va desfăşura de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 07.00-23.00, iar duminica între orele 07.00-19.00. Platforma de depozitare a maşinilor ridicate de pe domeniul public este situată la sediul RAT, pe Strada Hărmanului, la numărul 49. Potrivit art. 1 din HCL nr. 842/29 octombrie 2007, taxa pentru ridicarea vehiculelor staţionate în zone nepermise în Municipiul Braşov este în valoare de 380 de lei. În cazul în care proprietarul autovehicolului parcat neregulamentar se prezintă la maşină înainte de plecarea autospecialei de ridicare şi transport de la faţa locului, acesta îşi va putea recupera maşina achitând suma de 76 lei. RAT va folosi pentru această activitate două autospeciale:una va staţiona în zona centrală a oraşului, iar cealaltă la sediul RAT, ambele urmând a răspunde solicitărilor organelor de Poliţie. Toţi angajaţii RAT care vor desfăşura această activitate vor purta uniforme inscripţionate cu numele instituţiei, precum şi ecusoane cu numele şi sigla instituţiei.

Răspunzând solicitărilor unui număr mare de cetăţeni, Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov modifică orarele şi traseele de circulaţie ale liniilor 34 barat şi 9 barat. Astfel, începând cu data de 01.10.2011, autobuzele care circulă pe linia 34 barat vor prelua extensiile de traseu ale liniei 34, deplasându-se până la capătul de linie Timiş-Triaj. De asemenea, de la aceeaşi dată, în cursul zilelor nelucrătoare se vor introduce mai multe curse până în capătul de linie Timiş-Triaj. În acest fel se va îmbunătăţi şi frecvenţa sosirilor în staţii.

Începând cu data de 03.10.2011, autobuzele de pe linia 9 barat vor circula după un program înbunătăţit, prin creşterea frecvenţei sosirilor în staţii la orele de vârf. Toate modificările de orare şi traseu vor fi afişate pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea “Trasee şi orare”, precum şi pe panourile de informare din staţiile RAT Braşov.


Etichete:

transport in comun , Regia Autonoma de Transport , RATBV

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe