Adaugă
Publicitate

Incepe stagiunea 2011 - 2012 la Teatrul "Sica Alexandrescu"

Prezentare

Vineri, 16 septembrie, ora 19.00 vă invităm să fiţi alături de noi la deschiderea stagiunii 2011-2012. În debutul sezonului teatral, spectacolul: Forma lucrurilor de Neil LaBute, regia Gelu Colceag.

Intenţia noastră este de a vă oferi şi în acest an, aşa cum am făcut-o cu consecvenţă în ultimul timp, spectacole valoroase, genuri dramatice diferite, autori contemporani dar şi clasici, transpuneri regizorale de excepţie, recitaluri actoriceşti de clasă.

În acest sens, prima premieră a toamnei va fi Metoda de Jordi Galceran, regia Cristian Dumitru. Un text contemporan, scris de un renumit autor catalan, despre o problematică acută a zilei de azi: o companie suedeză, recunoscută pe plan internaţional, vrea să angajeze o persoană care să se alăture echipei sale, într-o poziţie cu mare responsabilitate. Patru persoane au fost selectate pentru interviul final. Însă, imediat se insinuează ideea că metoda de intervievare este una neobişnuită. Candidaţii, puşi faţă în faţă, trebuie să treacă o serie de teste, fiind eliminaţi treptat în funcţie de rezultat. Cel care va rezista până la ultimul test va primi slujba. La final, însă, spre deosebire de ceea ce ne-am imaginat, nimic nu este ceea ce părea a fi...

Pe lângă premierele acestei noi stagiuni, unul dintre evenimentele aşteptate cu mare nerăbdare de către publicul braşovean este şi Festivalul de Dramaturgie Contemporană, un eveniment de tradiţie care va începe, anul acesta, pe 11 noiembrie.

La rândul său, Teatrul „Sică Alexandrescu” va participa, în această toamnă, la două festivaluri importante: Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, precum şi la Festivalul Naţional de Teatru – cel mai important eveniment teatral al fiecărui an. La ambele evenimente vom prezenta spectacolul ce poartă semnătura regizorului Alexandru Dabija: Despre iubire la om, după A. P. Cehov.

Aşadar, vă invităm să fiţi spectatorii noştri fideli, aşa cum aţi fost şi până acum, toate informaţiile despre programul teatrului, precum şi despre evenimentele care au loc aici, putându-le afla dacă accesaţi noul nostru site. www.teatrulsicaalexandrescu.ro.


Etichete:

teatru , Teatrul Sica Alexandrescu , Teatrul Dramatic , stagiune

Contact

Organizator:

Teatrul Sică Alexandrescu

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850


Loc de desfășurare:

0268412969, 0268416699, 0268418850

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe