Adaugă
Publicitate

Inca un tir cu ajutoare pentru sinistratii din localitatea Sendriceni, judetul Botosani

Prezentare

Ca urmare a apelului de solidaritate făcut de filiala PNL Botoșani referitor la problemele cu care se confruntă ca urmare a inundațiilor ce au afectat mai multe localități din județ, conducerea Filialei PNL Brașov a demarat încă de luna trecută o campanie de strângere de ajutoare.

Intr-un prim transport, PNL Brasov a trimis in comuna botosaneana Hiliseu-Horia alimente, si anume: 1.100 de kilograme de carne de pasăre, 4.000 de litri de apă minerală, 3.000 de conserve de pate de ficat, 450 de conserve de carne și produse din carne, 300 de pâini, precum și aproape 500 de pachete de detergent. Totodată au fost înmânate sinistraților din Hilișeu cca. 15 saci cu îmbrăcăminte.

Astazi, 29 iulie 2010, echipele organizatiei de tineret a PNL Brasov au incarcat inca un tir cu ajutoare pentru sinistratii din localitatea Sendriceni, judetul Botosani. Actiunea se inscrie in campania de ajutorare a persoanelor afectate de inundatii din judetul Botosani, initiata de Filiala judeteana a PNL Brasov. Spre Sendriceni au plecat astazi cca 30 de tone de imbracaminte si incaltaminte provenind din donatii oferite de oameni cu suflet mare si diferiti agenti economici din Brasov, Dumbravita si Feldioara.


Etichete:

comunitate , PNL Brasov , ajutor

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5477

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe