Adaugă
Publicitate

In luna iulie au fost înregistrate un numar de 3752 cereri de eliberare a pasapoartelor electronice sau temporare

Prezentare

Prefectura Braşov ne informează:
Activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple a devenit din ce în ce mai intensă în ultimele luni. Numai în luna iulie au fost înregistrate un număr de 3752 cereri de eliberare a paşapoartelor electronice sau temporare. Începutul lunii august a marcat de asemenea o activitate intensă în cadrul Serviciului Paşapoarte, fiind înregistrate zilnic peste 250 de cereri, iar în cursul zilei de ieri a fost atinsă o cifră record, respectiv 296 de cereri înregistrate într- o singură zi.

În cadrul Serviciului funcţionează trei staţii de preluare a fotografiilor, deservite de câte 3 lucrători, în câte două schimburi. Lunile de vară au însemnat întotdeauna o creştere semnificativă a numărului de solicitări de eliberare a paşaportului. Cu toate acestea, angajaţii serviciului au făcut toate eforturile pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor. Ieri, ghişeele Serviciului au fost închise după ora 20, după ce ultimului solicitant i s-au întocmit documentele necesare eliberării paşaportului. În cursul zilei de astăzi, până la ora 12.00 se prelucraseră deja 135 de cereri de eliberare, ceea ce presupune că ritmul solicitărilor se menţine la acelaşi nivel.

Reamintim faptul că una din propunerile formulate de cetăţenii care au completat recentul sondaj privind calitatea serviciilor oferite, a fost instalarea unui sistem pe bază de bonuri de ordine. Un astfel de sistem a fost aplicat la nivelul altor servicii similare din ţară şi s-a dovedit ineficient.

„Vom menţine în continuare lucrul în schimburi la Serviciul Paşapoarte în timpul perioadei de vârf din sezonul estival. Facem un apel către cei care se prezintă la sediul acestui serviciu de a utiliza toată durata zilnică a programului de lucru cu publicul, şi în măsura posibilităţilor, de a se prezenta la ghişeele de eliberare a paşapoartelor şi în ultimele zile ale săptămânii, ziua de luni şi marţi fiind cele mai aglomerate” a declarat subprefectul Carol Ambrus.


Etichete:

Prefectura Brasov , evidenta pasapoartelor

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5468

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe