Adaugă
Publicitate

Dezinfectie in unitatile de invatamant in perioada vacantei intersemestriale 31 ianuarie - 4 februarie

Prezentare

În vederea limitării extinderii epidemiei de viroze respiratorii, Primăria Municipiului Braşov prin Serviciul Amenajare Zone de Agrement, va desfăşura campania de dezinfecţie în unităţile de învăţământ aflate în subordinea administraţiei publice locale (grădiniţe, şcoli şi licee), în perioada vacanţei intersemestriale 31.01.2011 – 04.02.2011.

De asemenea, în contextul limitării posibilităţilor de răspândire a epideemiilor şi epizootiilor prin insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort şi distrugerii rozătoarelor daunătoare, în conformitate cu prevederile O.M.S. nr.536/1997, Legea Sănătăţii nr. 98/1994 şi Legea nr.215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile H.C.L. nr.627/2007-,,Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare în municipiul Braşov", se va desfăşura concomitent şi activitatea de dezinsecţie şi deratizare a unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov .

Acţiunile vor avea loc în conformitate cu prevederile contractului de ,,delegare a gestiunii serviciului de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, prin concesiune în municipiul Braşov,, nr. 353/2005, încheiat între Consiliul Local al Municipiului Braşov şi S.C. Coral Impex S.R.L Ploieşti.


Etichete:

copii , Primaria Brasov , invatamant , vacanta

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe