Adaugă
Publicitate

Cursa suplimentara pe traseul liniei 41

Prezentare

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov răspunde solicitărilor venite din partea cetăţenilor şi, în data de 05.11.2011, suplimentează semnificativ capacitatea de transport pe tronsonul liniei 41 cuprins între capătul de linie Livada Poştei şi staţia “Cimitirul Central”. Modificarea este determinată de fluxul mare de călători ce se înregistrează în fiecare an în prima sâmbătă a lunii noiembrie pe tronsonul menţionat.
Astfel, pe traseul 41 vor circula sâmbătă două autobuze, cu o capacitate de câte 100 de locuri, după cum urmează: unul, conform traseului şi orarului existent, iar al doilea, cu o frecvenţă de 60 de minute, între capătul de linie Livada Poştei şi staţia “Cimitirul Central”. Cursa suplimentară va circula între orele 7.55 şi 18.00, prima cursă având plecarea din Livada Poştei. În acest fel se asigură o plecare din capătul de linie Livada Poştei la fiecare 30 de minute.

Ca urmare a unor solicitări, RAT face din nou următoarea precizare: plata călătoriilor pe linia 20, Livada Poştei – Poiana Braşov, se poate face atât pe bază de bilete tipărite pe hârtie, cât şi cu sistemul de validatoare electronice, pe bază de card. Biletele tipărite pe hârtie valabile exclusiv pe linia 20 pot fi achiziţionate de la casele de bilete din Livada Poştei şi Poiana Braşov, precum şi de la toate automatele de bilete amplasate pe raza oraşului.


Etichete:

RAT , transport in comun , Regia Autonoma de Transport , RATBV

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe