Adaugă
Publicitate

Cum a fost la Saptamana Povestilor, prima editie

Prezentare

A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi nu s-ar mai povesti.....

Asa a debutat proiectul Saptamana Povestilor*, initiat de Asociatia Edu For All, care s-a desfasurat intre 4 si 10 aprilie 2011 in diverse locuri, dintre care amintim: in Biblioteca Judeteana "George Baritiu" - Sectia pentru Copii si Tineret, Muzeul "Casa Stefan Baciu", Casa Baiulescu, libraria Carturesti, libraria Okian, Teatrul de papusi pentru copii "Arlechino", Ceai et caetera si Teatrul Strada.

Acest proiect a fost sprijinit de Asociatia House of Angels, IubescBrasovul.ro, Wallsticker.ro, Asociatia Educatoarelor din Romania, Editura Pastel, Reteaua de Sprijin Comunitar, de studenti ai Facultatii de Psihologie si stiintele Educatiei din cadrul Universitatii “Transilvania” Brasov, precum si de elevi si cadre didactice de la Liceul de Arte Plastice “Hans Mattis Teutsch” si de la Colegiul National de Informatica “Grigore Moisil” Brasov.

Prima editie a evenimentului s-a bucurat de un real succes in randul celor mici, la activitatile desfasurate pe parcursul intregii saptamani fiind prezenti mai mult de 650 de copii, peste 60 de voluntari, precum si povestitori de exceptie care au ajutat la crearea lumii de poveste.

Ne bucuram ca la acest eveniment gratuit au avut posibilitatea de a participa si copii proveniti din medii defavorizate, fiind astfel un prilej de redescoperire a povestilor si locatiilor unde s-a desfasurat proiectul.

Multumirile organizatorilor se adreseaza tuturor celor care au sprijinit si promovat evenimentul si celor care au facut posibila prezenta celor mici la povestile si activitatile din cadrul proiectului.

Reusita acestei Saptamani a Povestilor ne recomanda o a doua editie, la care speram sa ne fiti, de asemenea, alaturi si pentru care va puteti inscrie la adresa de emailŞ si despre care veti putea citi pe www.eduforall.ro .

si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa......

*Acest eveniment a cuprins Seara de povesti organizata la Libraria Okian in fiecare miercuri de la ora 17:00, precum si Seara de povesti de la Libraria Carturesti care se desfa oara in ziua de vineri, de la ora 18:00.


Etichete:

Teatrul Arlechino , librarie , Okian , Muzeul Casa Muresenilor , ceainarie , Ceai et caetera , Asociatia Edu for All , Asociatia House of Angels , Asociatia Educatoarelor , Bibliteca Judeteana , CAN Brasov , Wallsticker.ro

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe