Adaugă
Publicitate

Concursul de fotografie “Lumea vazuta cu ochii tai”

Prezentare

Concursul de fotografie “Lumea vazuta cu ochii tai” urmareste sa selectioneze cele mai bune fotografii pe o tema data, fotografii care vor fi apoi folosite pentru materialelor publicitare pe care, la fiecare sfarsit de an, Kronospan le pregateste pentru clienti si colaboratori: calendar, planner, triptic. Aceste materiale vor purta semnatura fotografului si vor fi distribuite tuturor clientilor si colaboratorilor Kronospan, peste 1000 de firme de mobila, arhitectura, design interior, dealeri, magazine de bricolaj, autoritati, facultati, ONG-uri, atat din tara, cat si din strainatate.

Kronospan lanseaza si anul acesta . Prin acest concurs compania isi doreste sa incurajeze si sa promoveze artistii pasionati de fotografie. Concursul se va finaliza prin acordarea unor premii in valoare de 3000 Euro.

Anul acesta, concursul propune trei teme: Reverii urbane, Peisaje si o Tema libera. Fiecare participant va trimite pana pe data de 15 octombrie 2011, 13 fotografii – 12 dintre acestea vor ilustra fiecare luna a anului, iar a 13-a va reprezenta fotografia de pe coperta. Fiecare participant are dreptul de a inscrie in concurs maxim doua seturi complete de cate 13 fotografii. Toate fotografiile vor avea atasat un comentariu al autorului care sa contina numele fotografiei si o scurta descriere.

Editia de anul acesta a Concursului national de fotografie beneficiaza de sprijinul Asociatiei Depoul de Arta Urbana. Depoul de Arta Urbana aduce arta in mijlocul comunitatii si o foloseste ca unealta transformatoare si mijloc de comunicare, pentru a aproapia brasovenii de institutiile locale. Kronospan are deja un parteneriat cu Depoul de Arta Urbana care s-a concretizat in colaborari diverse de-a lungul ultimului an.

Calendarul concursului:

  • 16 septembrie 2011 – lansarea proiectului
  • 16 septembrie 2011 – 15 octombrie 2011 – inscrierea lucrarilor
  • 15 – 22 octombrie 2011 - jurizarea si anuntarea castigatorilor
  • noiembrie 2011 – organizarea festivitatii de premiere
  • decembrie 2011 - realizarea materialelor publicitare

Premii:

  • Premiul I - 1500 EURO
  • Premiul II - 1000 EURO
  • Premiul III - 500 EURO

Informatii suplimentare gasiti pe www.kronospan.ro


Etichete:

concurs , Fotografie , Depoul de Arta Urbana , Kronospan

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe