Adaugă
Publicitate

"Ce parcari dom'le, scoate naibii de aici bicicleta"...

Prezentare

Va invit sa cititi relatarea lui Robert Lazar, organizatorul Masei Critice din fiecare zi de vineri a fiecarei luni. Robert este o persoana cu o atitudine pozitiva. Totusi ca in multe alte cazuri, anumiti "angajati bine instruiti", isi permit sa exagereze atat de mult lucrurile incat apar derapaje demne de sesizat.

Fiindca incep serviciul la 10, m-am dus azi la 8:30 dimineata la Primaria Brasov ca sa ridic aprobarea pentru Masa Critica de la ora 18. Toata lumea stie ca la Primarie nu exista rasteluri (parcari pentru biciclete), asa ca am procedat cum a facut-o si pana acum, adica am intrat cu ea in institutie si am pus-o chiar in stanga usii, fara sa incurce pe nimeni. Moment in care paznicul din fata Centrului de Informatii pentru Cetateni a inceput sa urle la mine ordonandu-mi sa o scot din cladire si s-o las unde apuc. Calm, l-am intrebat daca exista rasteluri unde sa mi-o pot lasa. Bineinteles, acesta nu a stiut ce este acela un rastel, asa ca i-am explicat ca acelea sunt niste parcari pentru biciclete. Reactia lui a fost "Ce parcari dom'le, scoate naibii de aici bicicleta". Am refuzat categoric, moment in care a coborat scarile, m-a imbrancit si mi-a smuls bicicleta din mana, eu i-am repetat de 2 ori ca nu are voie sa puna mana pe ea pentru ca este proprietatea mea privata. Cum era de asteptat, nu m-a ascultat si a scos-o pe usa fara nicio jena si mi-a trantit-o in fata intrarii, zgariind-o si de usa si de perete. Toate acestea au fost vazute de un domn care tocmai iesise din institutie. N-am avut ce sa fac, am lasat-o afara, l-am rugat pe acel domn sa aiba grija de ea 30 de secunde pana iau hartia.

Cum este posibil ca Primaria sa aiba un asemenea angajat? Cum se face selectia in conditiile in care acest paznic, probabil deranjat de faptul ca am indraznit sa imi las bicicleta 30 de secunde langa intrare, nederanjand pe nimeni, nu stie regulile elementare de comportament fata de cetateni? Sincer, am ramas cu un gust foarte amar dupa evenimentul din aceasta dimineata.

Rasteluri nu avem, dar stim sa facem in asa fel incat sa nici nu rezolvam problema, ba chiar s-o agravam...

O rezolvare absurda care merita sanctionata. Probabil ca cineva se va auto-sesiza. Sau?


Etichete:

Primaria Brasov , Asa NU , Masa Critica , Robert Lazar

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe