Adaugă
Publicitate

Brasovul pe podium la Cupa Campionilor Europeni WUKF

Prezentare

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca a găzduit Cupa Campionilor Europeni la karate.

Pentru sportivii braşoveni a fost o repetiţie înaintea participării la Campionatul Mondial SKDUN, ce se va desfăşura la Halle, în Germania, în perioada 7-9 octombrie, cât şi pentru Campionatul Mondial de karate W.U.K.F. 2013, România urmând să organizeze acest eveniment.

La competiţia din Cluj-Napoca au participat 514 sportivi, de la 44 de cluburi legitimate, din zece ţări europene . Sportivii legitimaţi la CS Karate JKA România, antrenaţi de sensei Dragoş Chiru (3 dan) au avut si de această dată un parcurs impecabil, clasându-se de trei ori pe podium.

  • brasovul-pe-podium-la-cupa-campionilor-europeni-wukf2

Sandu Cezar şi-a demonstrat încă o dată forma bună pe care o traversează, câştigand medalia de aur la kata copii, centuri maro, după un parcurs de excepţie în preliminarii, reuşind să se impună şi în finală.

Cosmin Bălan, legitimat la JKA, a reuşit să câştige medalia de argint tot la proba de kata copii, dar la centuri albastre. După patru luni de pauză, sportiva Miruna Vlaicu a urcat pe podiumul european, câştigând medalia de bronz la kumite cadete, după un meci de infarct în care a ratat calificarea în finală în ultima secundă a meciului.

Şi sportiva Adina Seitz a reuşit să se califice până în sferturile de finală la proba de kumite 13-14 ani.
Sunt multumit de evolutia sportivilor la aceasta competitie . A fost o competitie extrem de grea datorrita numarului mare de participanti dar si a nivelului ridicat de pregatire al competititorilor . Am demonstrat inca o data ca JKA-ul este o prezenta constanta pe podiumul european sau mondial . Am mare incredere in lotul JKA si mergem in Germania la Campionatul mondial peste doua saptamani sa tintim primul titlu mondial . a precizat sensei Dragoş Chiru. .


Etichete:

Sport , comunicat de presa , karate , JKA , CS Karate JKA

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5424

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe