Adaugă
Publicitate

Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov deruleaza programul "2 % pentru identitate"

Prezentare

Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov deruleaza programul "2 % pentru identitate", prin care este acordat sprijin pentru intocmirea cartilor de identitate persoanelor cu venituri mici din municipiul Brasov.

Acest program este derulat de APC Brasov utilizand sumele colectate prin instrumentul "2% din impozitul pe venit pentru entitati non-profit" aferent anului 2009. Persoanele sprijinite trebuie sa se incadreze in una dintre urmatoarele categorii:

· persoane in varsta cu venituri modeste (venit minim garantat);

· persoane provenind din familii numeroase si cu venituri modeste (venitul minim garantat – in aceasta categorie intra si copiii care implinesc 14 ani);

· persoane cu dizabilitati.

Programul se adreseaza persoanelor cu domiciliul in municipiul Brasov. Sprijinul va fi acordat prin suportarea contravalorii emiterii cartii de identitate in caz de expirare si/sau preschimbare, schimbare a domiciliului, pierderea documentului de identitate sau in momentul implinirii varstei de 14 ani.

Mai multe informatii pe site-ul bccbrasov.ro.


Etichete:

APC , BCC , ONG , 2% , asociatie , ajutor

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5420

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe