Adaugă
Publicitate

Apel catre ONG-urile din Brasov: Copiii romi au nevoie de ajutor!

Prezentare

Fundatia pentru Asistenta Sociala si Tineret face un apel catre ONGurile din Brasov care ar putea sa ofere haine si incaltaminte pentru copii din familii defavorizate ce locuiesc in Tarlungeni si Garcini. Azi a inceput scoala si multe familii ce beneficiaza de asistenta din partea fundatiei nu au inca suficiente haine pentru a trimite copiii la scoala. Uneori parintii chiar renunta sa mai dea copiii la scoala pentru ca nu au toti haine sau pantofi, iar pentru ca au varste apropiate, copiii merg toti in acelasi timp la ore si nu au cum sa imparta lucrurile. Din pacate, situatia financiara impiedica multi copii sa frecventeze scoala.

Daca aveti posibilitatea sa le oferiti hainute sau incaltaminte, contactati:
FAST:
Reteaua de ONGuri - CAN: , 0733 939447 (Ruxandra Oprica).

Putem sa venim noi sa colectam lucrurile sau le puteti livra la Centrul Ziurel Str. George Moroianu, nr. 17, Sacele.

Daca aveti prieteni sau cunostinte care ar putea ajuta, va rugam sa trimiteti informatia mai departe. Orice alte ajutoare materiale sunt binevenite, insa momentan copiii au nevoie de haine groase si incaltaminte de toamna/iarna. Rechizite am reusit sa le oferim cu sprijinul partenerilor din Anglia insa un transport cu haine le-ar facilita multor copii trecerea in anotimpul rece.


Etichete:

copii , educatie , comunitate , voluntariat , voluntari , CAN , Fast Charity

Informaţii suplimentare 232

Urmează în Braşov 5536

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe