Adaugă
Publicitate

5 minute prin Brasov si te iei cu mainile de cap

Prezentare

“Stateam sub streasina casei respective, asteptand pe cineva de la o firma din zona si m-am trezit pe jos. Intre timp a venit cel pe care il asteptam, m-a dus la urgente, unde m-au cusut… Chiar puteam sa mor. Am ramas cu sechele, cu dureri de cap destul de frecvente. Vreo 2 luni dupa intamplare nu stiam cum ii cheama pe colegii mei; stiam ca ii cunosc, dar nu stiam cum ii cheama. Mereu schimb trotuarul cand trec pe acolo, prefer sa merg pe strada, sa dea o masina peste mine. Primaria trebuie sa faca ceva, doar este centrul istoric.” – Galca-Vasiliu I. Andrei

  • Michael-Weiss-fatada-Brasov2.jpg.jpg
  • Michael-Weiss-fatada-Brasov3.jpg.jpg
  • Michael-Weiss-fatada-Brasov4.jpg.jpg
  • Michael-Weiss-fatada-Brasov5.jpg.jpg

Alt punct de oprire pe Michael Weiss, alt dezastru mai ales ca este un monument istoric unde isi desfasoara activitatea mai multe institutii. Casa este in paragina, cel putin fatada, nu mai conteaza ca este monument, este un lucru irelevant la vremuri de criza, asa este? Ce facem insa cu mizeria de la intrare. Fotografiile sunt realizate la ora 9.30. Presupun ca pana la aceasta ora si-au inceput activitatea toti functionarii poate chiar si cei care se ocupa de curatatenie. Sa ii asteptam pe altii sa o faca in locul nostru. Chiar nu exista o femeie de serviciu care sa se ingrijasca si de aceste aspecte penibile? Daca noua ca si functionari nu ne pasa, ce pretentii sa mai avem de la trecatorul de pe strada, ce exemplu ii dam?

Mergem mai departe si in fata Prefecturii Brasov, in fata unui corp de Universitate, langa Liceul Unirea, undeva pe un cos de gunoi gasim un afis al Clubului Bulevard care prezinta un party de 8 martie. Advertising in Brasov in 2010, pe cosurile de gunoi. Foarte ingenios. Sunt foarte curios ce efect a avut afisul asupra doamnelor.

 


Etichete:

Brasov , Club Bulevard , Primaria Brasov , Advertising , Asa NU , centrul vechi , Michael Weiss , prefectura

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5512

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe