Adaugă
Publicitate

1001 culori si povestile lor

Prezentare

Asociatia Colors, impreuna cu Dram Center 07 Sibiu, Muzeul "Casa Muresenilor" Brasov si Casa de Cultura a Studentilor Sibiu lanseaza astazi in Brasov si Sibiu campania „1001 culori si povestile lor” care are ca scop promovarea lucrurilor pozitive si a culorilor din cele doua comunitati.

Campania face parte din proiectul „Coloreaza-ti comunitatea” finantat de catre CEE Trust, in cadrul caruia Asociatia Colors lucreaza cu doua echipe locale de bloggeri si ONG-isti pentru a identifica elementele reprezentative ale fiecarui oras si dorintele tinerilor fata de dezvoltarea orasului in care traiesc. In ultimele 4 luni ei au avut mai multe intalniri de planificare, precum si un schimb de experienta, in timpul caruia au realizat mii de poze, din care 1000 vor aparea pe site-ul campaniei.

Campania „1001 culori si povestile lor” are in centru site-ul www.1001culori.ro si invita tinerii si nu numai sa propuna cea de-a 1001-a culoare a orasului lor, in cadrul concursului „Coloreaza-ti comunitatea”. In functie de cat de comentate, votate si sharuite sunt pozele lor, ei pot castiga saptamanal premii in tablouri si printuri cu poze din Brasov si Sibiu. In urmatoarele 100 de zile organizatorii si-au mai propus 20 de expozitii fotografice, 12 activitati nonformale stradale, un concurs in care o vor gasi pe miss Culoare, precum si dezbateri pe teme de interes pe pagina de facebook „1001 culori si povestile lor”.

„Cand am inceput acest proiect am avut in minte culoare gri a blocurilor celor doua orase in care traim. Luand strazile la pas am descoperit ca de fapt exista o multitudine de culori care ne inconjoara. Ce da insa culoare unui oras? Doar arhitectura si istoria? Evenimentele? Oamenii? Va invitam sa intrati pe 1001culori.ro si sa gasim impreuna culorile care definesc Brasovul si Sibiul si povestile care le inconjoara.” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors. 

„Invitam tinerii sa descopere orasul in care traiesc, sa fotografieze culorile care ii inconjoara, sa propuna aceste culori pe site si sa participe la dezbatere” a declarat Ioana Mateiu, reprezentant Dram Center 07 Sibiu.

„La inceput am fost intrigat. Apoi nelamurit. Dupa 2 intalniri am inteles: aveam nevoie de culori in viata mea, si Colors mi-a oferit sansa sa revad orasul studentiei mele (Sibiu) concentrat pe culori, respectiv sa ma uit in alta cheie (colorata) la orasul in care locuiesc acum, Brasovul. Este o experienta foarte interesanta, si extrem de pozitiva. O recomand cu caldura tuturor.” a declarat Valer Rus, director Muzeul Casa Muresenilor Brasov.

„Suntem deosebit de incantati de faptul ca Asociatia Colors impreuna cu institutia noastra promoveaza proiecte pentru tinerii din Sibiu. Casa de Cultura a Studentilor Sibiu va fi un partener permanent in proiectele de acest gen, vom sprijini si promova in continuare initiativele studentilor din Sibiu” a declarat Cornel Macarie, director coordonator Casa de Cultura a Studentilor Sibiu.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, telefon 0745052151, .

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu si are in derulare 10 proiecte. 


Etichete:

Fotografie , Muzeul Casa Muresenilor , comunitate , Asociatia Colors , povesti , 1001 culori , CEE Trust , Coloreaza-ti comunitatea

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe