Adaugă
Publicitate

10 troleibuze scurte, marca Renault, achizitionate de Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov

Prezentare

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov a achiziţionat anul trecut 10 troleibuze scurte, marca Renault, folosite, demersul fiind stabilit prin programul anual privind achiziţiile. Achiziţia mijloacelor de transport în comun s-a realizat prin intermediul SEAP, prin procedura licitaţiei deschise, criteriul de atribuire fiind acela al ofertei cele mai avantajoase economic. Respectarea prevederilor legale ale procedurii de achiziţie publică a fost verificată de UCVAP Braşov. Valoarea totală finală a contractului este de 979.525 lei, preţul incluzând toate cheltuielile până la ajungerea autovehiculelor la sediul RAT Braşov. Plata urmează a fi făcută în rate. Furnizorul autovehiculelor a fost desemnat în urma parcurgerii procedurilor legale SC Titan Trade SRL Sibiu. Achiziţia s-a realizat cu fonduri ale RAT Braşov.
Troleibuzele sunt în stare foarte bună de funcţionare, urmând a fi folosite pe acele trasee şi în acele intervale orare în care se înregistrează fluxuri mai reduse de călători. Autovehiculele au ajuns la Braşov, iar primele dintre ele au fost puse în exploatare la sfârşitul anului trecut. Au fost achiziţionate două modele: cu un număr total de 90 de locuri, dintre care 28 pe scaune şi cu un număr total de 99 de locuri, dintre care 31 pe scaune. Autovehiculele au în dotare instalaţii de încălzire, dar nu şi de aer condiţionat.
La ora actuală, RAT Braşov are şase trasee deservite de troleibuze, respectiv liniile 3, 5barat, 7, 8, 30 şi 33, iar parcul auto numără alte 34 de troleibuze.


Etichete:

transport in comun , RATBV

Informaţii suplimentare 230

Urmează în Braşov 5423

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe