Adaugă
Publicitate

de la 18:00 Program complet

Divertisment

Kronwell Brasov

Kronwell Brasov

Bilet Standard - 200 lei; Bilet VIP + Sponsor - 400 lei; Bilet Standard 2 persoane - 300 lei

Imbunatățește Sesizează

289 0

Prezentare

TEDxBrașov: What’s the Point?
Locație: Kronwell, Brasov
sâmbătă, 25 martie, ora 18:00

Cumpără bilet de aici: iabilet.ro

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2023 va avea loc pe 25 martie, ora 18:00, la Hotel Kronwell. TEDxBrașov - What’s the point? vine cu misiunea de a provoca oamenii să gândească dincolo de bariere, pentru a da libertate unei imaginații fără limite și a găsi idei inovative, pe care să le transforme în realitate.

Evenimentul din acest an își propune să inspire oamenii care vor să atingă mai mult. Este pentru cei care vor să iasă din mediocritate și să construiască acea idee, care poate muta munții din loc. Este pentru persoanele care aspiră să devină creatoare, așa cum au reușit Steve Jobs, Bill Gates, Walt Disney și mulți alții.

Speakerii invitați activează în domenii diferite, unde au reușit să se remarce printr-o viziune revelatoare, diferită de ce suntem obișnuiți: de la medicină, antreprenoriat, până la psihologie și educație. Printre aceștia, se află și: Damian Draghici, Doru Pelivan, Anca Maftei, Ioana Borsan, Carmen Ion, Dr. Horea Timiș, Alexandra Goldillo, Catalina Cretu și mulți alții.

 

Dacă optezi pentru biletul VIP, cu acces la After-Party, poți avea o discuție cu oricare dintre speakeri sau organizatori, într-un mediu propice pentru socializare și discuții de calitate.

Până la finalul conferinței vei descoperi elementele cheie pentru a transforma acea idee în realitate prin:

 

    Claritatea scopului. Steve Jobs a ajuns la o convingere bine întemeiată că ar trebui să urmărească o idee specifică despre cum să ai internetul, chiar în buzunar. Această claritate a scopului a fost esențială pentru a porni cu încredere în aventura care s-a numit iPhone. Steve Jobs a avut un scop clar, a pus punctul pe acel iPhone.

    Construirea convingerii. Convingerea va fi cu atât mai puternică dacă există multe justificări pentru a urmări ideea aleasă de noi. Trebuie să construim o listă de factori care să ne susțină convingerea. Va trebui să ne bazăm pe acele puncte din listă pentru a ne apăra împotriva potențialilor critici și îndoielnici (și asta ne include adesea pe noi înșine).

    Acțiune îndrăzneață. În cazul lui Steve Jobs, acțiunea îndrăzneață a fost să-și anunțe planurile presei înainte ca acesta să fi încercat chiar fezabilitatea ideii sale. Făcând acest lucru, a devenit instantaneu responsabil pentru îndeplinirea planurilor sale.

    Pasiune. Dacă nu îți iubești creația, cum te poți aștepta ca altcineva să o iubească? Iată câteva cuvinte magice, pline de pasiune, rostite de Steve Jobs ”nou”, ”revoluționar”, ”minunat”.

    Persistenţă. Această călătorie se realizează făcând un pas după altul, până când termini ciclul - și apoi faci o altă rundă. Pasiunea alimentează persistența și te menține atunci când încă o rundă de teste nu a reușit să ofere rezultatul pe care îl căutai.

 

Micile schimbări pot avea efecte mari. Vino la evenimentul TEDxBrașov - What’s the Point? din 25 martie 2023 și vezi care punct anume din lista de mai sus determină schimbarea pe care o aștepți.

Le mulțumim pentru sprijinul și suportul acordat sponsorilor și partenerilor noștri.

Biletele pentru TEDxBrașov - What’s the Point? se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro .

Urmărește-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile!
Facebook: TEDxBrasov
Instagram: tedxbrasov

Website: tedxbrasov.com

 

Contact

Organizator:

Kronwell Brasov

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe