Adaugă
Publicitate

Prezentare

In data de 26 mai, Eighties Club impreuna cu trupa de show pirotehnic HYPNOSIS din Brasov,va astepta la un eveniment extraordinar in premiera in ROMANIA.
O parte din concurentii celei de-a 2-a semifinale din sezonul 2,de la cel mai vizionat concurs din tara, ROMANII AU TALENT vor veni in Brasov ,unde vor face un show extraordinar pentru publicul care le-a fost alaturi ,intr-una din cea mai valoroasa semifinala de la aceasta editie.
In timpul zilei Florin Limbovici va va explica tainele “mersului pe slackline” in parcul central “Nicolae Titulescu” si va da startul petrecerii care va urma .Va fi o seara plina de surprize alaturi de SO & Adrian Pintilie si Gold Mask care vor incinge seara in pasi de Breakdance iar ”Sa trecem la treaba!” se va auzi toata noaptea alaturi de Tudorel Popa, noua vedeta din serialul “Las Fierbinti” care ,desi nu a vazut Brasovul pana acum, a promis ca va face un show pe cinste pentru toti cei care vor fi acolo si spera “ca publicul brasovean sa nu il uite niciodata”.Show-ul va fi continuat de Radu Stefanescu si baiatul lui , Gabriel,unul dintre cei mai indragiti copilasi de la “Romanii au Talent”, care vor incanta cu optimismul lor persone de toate varstele,in ciuda situatiei pe care o au ,cu un concert de fluier,blockflute si chitara,.Tin sa precizez ca cei doi vor avea o mare supriza la sfarsitul spectacolului.

“Hypnosis” si “Show a la Krem” vor fi responsabili cu inchiderea serii,printr-un spectacol pirotehnic plin de suspans si adrenalina asa cum va obisnuit pana acum …si respectiv Razvan “Krem” Alexe & co. care va avea PRIMUL concert dupa finala emisiunii Romanii au talent.
Cu toti am facut posibila aceasta reuniune, fiind considerati “cei mai uniti participanti din semifinale”,iar de-acolo pana la a face un eveniment impreuna,a fost doar un pas, idée unanim imbratisata de toti cei prezenti in “camera verde”, locul de unde a plecat ideea acestei seri.

Acest eveniment a fost posibil datorita sprijinului acordat de catre cei din Eighties Club din Brasov, carora le multumim pe aceasta cale si le promitem un show pe cinste.
“SA TRECEM LA TREABA!”,asadar,sambata 26 mai in Club Eighties din Brasov,unde va asteptam la un eveniment in premiera si seara ...cu TALENT !
Pretul biletul va fi de 20 RON iar bani care se vor strange vor fi donati lui Gabriel Stefanescu pentru a-l sustine in realizarea studiilor musicale la Liceul de Muzica din Pitesti unde s-a inscris la sectia de nai.


Etichete:

Divertisment , club , Romanii au talent , Eighties Club , Talent Show , Hypnosis , Show a la Krem

Contact

Organizatori:


Eighties Club

Brasov, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr.15


Loc de desfășurare:

Brasov, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr.15

Urmează în Braşov 5560

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe