Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Divertisment

Patinoarul Olimpic

150 lei cateoria VIP; 100 lei categoria I; 60 lei categoria a-II-a

0760782182

Imbunatățește Sesizează

2309 0

Prezentare

“Stelele Moscovei pe Gheata” vin, pentru a treia oara, in Romania! Pe 17 decembrie, la Patinoarul Olimpic din Brasov, patinajul va fi arta absoluta! 32 de patinatori de exceptie, in frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova si Andrey Bukin vor transforma gheata in materie impalpabila, imbinand gratia si farmecul baletului cu acrobatii si figuri de patinaj complexe, costume extraordinare cu uluitoare coregrafii, dar mai ales cu o interpretare artistica ce i-a facut unici in lume.

"Bolshoi" inseamna in Rusia ceea ce este cel mai bun si este un calificativ primit doar de cei mai talentati si mai mari artisti. Cand a avut loc primul turneu Bobrin Ice Theatre, in 1988, presa a elogiat prestatia artistilor, iar jurnalistii din Paris au numit Teatrul "Bolshoi on Ice"! Incununat de success, Teatrul a primit apoi supranumele de “Stelele Moscovei pe Gheata”.
De 25 de ani, compania fondata de Igor Bobrin, maestrul care a avut contributii inovatoare in dezvoltarea dansului pe gheata, supranumit “Regele dansator”, campion national, european si antrenor al nationalei Rusiei, uimeste publicul de pe intreg mapamondul.

Natalia Bestemyanova si Andrey Bukin s-au alaturat Companiei dupa ce au castigat JO din 1988, devenind starurile principale. “Inovativi, neconventionali, fabulosi” sunt cuvintele care au insotit prestatia cuplului Natalya Bestemyanova - Andrey Bukin de-a lungul intregii lor cariere. In 1992, perechea a primit cea mai inalta distinctie acordata de Uniunea Internationala de Patinaj (ISU) – Trofeul Jacques Favart, pentru inovatiile aduse dansului pe gheata. Multiplii campioni olimpici, mondiali si europeni au hipnotizat publicul cu dansul lor pe gheata la competitii si continua sa o faca si astazi cu Stelele Moscovei pe Gheata.
Igor Bobrin si coregrafii Teatrului au creat un gen nou de arta, imbinand baletul cu patinajul artistic si interpretarea dramatica. Ei au fost primii care au pornit pe acest drum, impreuna cu mai multi campioni si au creat show-uri care au uimit intreaga lume, adaptand reinterpretand multe opere celebre intr-o maniera moderna si spectaculoasa.
Show-urile sustinute in Romania de “Stelele Moscovei pe Gheata” au fost doi ani la rand sold out. Patinajul este un sport foarte iubit in Romania, iar spectacolul oferit de “Stelele Moscovei pe Gheata” este unul total si fascinant. Programul va contine in prima parte “Spargatorul de Nuci”, iar in partea a doua o “Gala a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche si de grup.
Pregateste-te sa petreci o seara cu marii campioni ai ghetei!

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural "Arta contra drog - 2013", initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film "Dracula" si CIADO Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Educatiei Nationale.
Biletele se gasesc casa de bilete a Patinoarului Olimpic, la Libraria “St. O. Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.


Etichete:

Divertisment , spectacol , Patinoarul Olimpic

Contact

Loc de desfășurare:

str. Turnului, Brasov (in parcul Tractorul)

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe