Adaugă
Publicitate

Prezentare

Stand up in the city – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara.
Intrat in cel de-al 4-lea an, Stand up in the city se dovedeste a fi “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista Capital – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

Este printre putinii actori la formatie, care a inteles ca in stand up comedy nu este necesar sa fii actor, ci tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti!
Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ 9 ani de experienta, din 2004 in Cafe DeKO.

„Nu se gândeste constient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la intentie. Vorbeste cu drag despre amintiri si istorie, geografie si televiziune. Dar evită, ca multi alti comedianti, politica si mondenitătile cotidiene. Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Stefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.” – puchline.ro

Artitude si Stand up in the city – clubul mobil de comedie, il aduc pe Costel in orasul tau.

Informatii la tel. 0765436963


Etichete:

Divertisment , distractie , Stand Up The City , stand-up comedy , Artitude , Deane's

Contact

Organizator:

Artitude

0726688658 - Narcisa Sirboiu si 0765436963 - Marin Adrian


Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe