Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sambata, 29 August 2020 Casa Ungureasca din Brasov te asteapta la spectacolul de Stand-Up Comedy sustinut de Ana Maria Calita, Cristian Dumitru si Bogdan Nitu.

Rezervari si info la: 0268.315.922

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes.

Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot in finala.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Bogdan Nitu: Este finalist iUmor editia 7 si are o experienta de cativa ani buni in stand-up comedy. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”

eveniment organizat de http://www.standupcomedylive.ro

Contact

Organizator:

3Media

Brașov, str. 13 Decembrie, nr. 129


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Jupiter, nr. f.n.

0723 409 268

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe