Adaugă
Publicitate

Prezentare

incubator107 Braşov: locul în care pasiunile prind viaţă, în special primăvara!
La fiecare început de lună, organizăm Nocturna, în cadrul căreia meşterii îşi prezintă atelierele, iar artiştii locali se promovează printr-o serie de manifestări artistice. Sâmbăta aceasta, am sădit NOCTURNelionul sau Revelionul Primăvăratic.
Vă întâmpinăm cu ateliere colorate şi pline de viaţă la ceainăria Ceai et caetera, dar și în alte câteva locuri: începem prin a construi la „Atelier de sculptură tradiţională cu Ștefan Doru Moscu” şi la „Atelier de arhitectură cu Rareş Drăgoiu”. Continuăm prin a ne relaxa la „Atelier de yoga în doi cu Raluca Todor & Manuel Benche” şi la „Atelier de portrete cu Maria Ramona Bocșa”; facem sport şi ne distrăm la „Atelier de ski cu Vasi Lupoaea” şi „Atelier de Street Workout cu Mircea Sglimbea”. Primăvara vine cu forţe noi şi cu mintea limpede pentru a învăţa şi a ne dezvolta personal la „Atelier de Coaching Identitar - Cine sunt eu? cu Dana Costea” şi la „Atelier de Prim-ajutor cu George Apostu”. Iar în final, râdem şi devenim creativi la „Atelier de Improvizaţie teatrală cu Alecs Vereş”.
Pe lângă prezentarea acestor ateliere primăvăratice, în cadrul NOCTURNelionului a avut loc şi un „Duel pe pânză” între doi artişti braşoveni: Ştefan Doru Moscu şi George Roşu, de unde a înflorit o pictură incredibilă! De asemenea, participanţii au fost prinşi în mrejele Mimozei Artistice şi şi-au exprimat creativitatea, pictând şi desenând pe colile lipite pe pereţii unei camere.
În miez de noapte, Acustica a preluat controlul şi a vestit trecerea dintre cele două anotimpuri, printr-un concert, unde toată lumea a dansat şi a fredonat melodiile cunoscute! Toată seara a fost animată de cei doi DJ de la APARATAJ. Lumea Board Games, ne-a adus jocuri strategice şi amuzante precum: Jungle Speed, Dixit, Carcassonne, iar cei prezenți s-au putut juca în voie!
Mulţumim partenerilor care ne sunt alături : Centrul Cultural Reduta Braşov, Melitta Cafe România, Ceai et caetera, Lumea Board Games şi Prime Braşov!
Cu mare drag, vă aşteptăm la atelierele incubator107 Braşov! Promitem să vă întâmpinăm cu veselie şi distracţie. Pentru toți participanții la atelierele care au loc în ceainărie, Ceai et caetera face cadou o reducere de 20% la orice ceai achiziţionat!
Păstrăm legătura și formăm o comunitate de oameni frumoși și pasionați: www.facebook.com/Incubator107Brasov și www.brasov.incubator107.com.

Prezentarea initiala:

Primăvara a cuprins Brașovul cu energia și splendoarea ei, iar incubator107 Brașov a hotărât să intre-n joc. Sărbătorim Revelionul pe stil vechi, chiar la începutul lunii martie, odată cu venirea acestui anotimp colorat și plin de viață.

NOCTURNelionul sau Revelionul Primăvăratic, va avea loc sâmbătă, 02 martie 2013, începând cu ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta. Participanții vor avea ocazia să ia parte la 8 ateliere vesele, să danseze la concertul de la miezul nopții susținut de Acustica și pe muzica celor doi DJ de la Aparataj 1310. În plus, vor putea să cumpere mărțișoare colorate și bunătăți de primăvară de la artizanii prezenți în Piața Făuritorilor.
Luna aceasta, deschidem NOCTURNelionul cu câteva vorbe de ”Bun venit!”, continuăm construcția lumii la ”Atelierul de Arhitectură cu Rareș Drăgan”, devenim serioși, dar și dornici de dezvoltare personală la ”Atelierul de Coaching Identitar - Cine sunt eu? cu Dana Costea” și cu mintea deschisă ne îndreptăm ușor către ”Atelier de Yoga în doi cu Raluca Todor & Manuel Benche”. Deși vestim primăvara, ne-am gândit că ne-ar prinde bine să luăm primele lecții de ski la ”Atelierul de ski cu Vasi Lupoaea”, urmând să începem în forță sezonul următor! În pauzele dintre ateliere, zâna incubatoricească va schița portrete pentru doritori Cei care vor să învețe ceva din pasiunea ei, vor fi pe fază spre finalul NOCTURNelionului pentru ”Atelier de Portrete cu Maria Ramona Bocșa”. Și în cadrul acestei nocturne, participanții vor avea ocazia să se joace, atât în pauze, cât și la ateliere, mai ales la ”Atelier de Improvizație teatrală cu Alecs Vereș”. Primăvara vine cu energie și poftă de viață, perfecte pentru ”Atelier de street workout cu Mircea Sglimbea”. Prevenim astenia de primăvară, învățând tehnici de prim-ajutor la ”Atelier de Prim-ajutor cu George Apostu”.

Pe lângă ateliere, cei prezenți la NOCTURNelion se pot delecta cu jocurile de strategie și creative aduse de Lumea Board Games, pot asista la un ”Duel pe pânză”, desfășurat între doi artiști simpatici: George Roșu și Ștefan Doru Moscu sau își pot manifesta creativitatea pictând, alături de Mimoza Artistică. Bineînțeles că la miezul nopții vom sărbători venirea primăverii și pe cei născuți în luna Martie cu voie bună!
Vă aşteptăm cu entuziasm și forțe proaspete la NOCTURNelion! Nu uitați că pentru a participa la acest eveniment, este musai să ne trimiteți un e-mail la adresa: .

Informatii la tel. 0732161729


Etichete:

Divertisment , Centrul Cultural Reduta , incubator107

Contact

Organizator:

incubator107 Brașov

Brasov, str. Latină, nr. 15 ( Ceai et caetera )

0732161729


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6218

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe