Adaugă
Publicitate

anulat

Prezentare

Din motive tehnice, ce nu tin de artistii implicati, ci de situatia meteorologica, Turneul de retragere din aceasta vara a fost amanat pentru la toamna, la o data ce va fi comunicata. Organizatorii isi cer scuze pentru disconfortul creat. Biletele deja achizitionate isi pastreaza valabilitatea, iar clientii care doresc, pot primi banii inapoi.

La cererea publicului din toată țara,

Maria Ciobanu continuă Turneul de retragere

„Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”

Maria Ciobanu a susținut în luna martie 8 concerte istorice în cadrul Turneului de retragere “Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”, care se desfășoară în Anul retragerii din activitate. Spectacolele prin care Maria Ciobanu și-a făcut retragerea din lumea artistică au stârnit un uriaș val de emoție și un interes extraordinar din partea românilor, care au insistat să își onoreze “ciocârlia” și să participe la concertul extraordinar de retragere.

Astfel, la insistențele publicului din toată țara și din respect pentru românii care au iubit-o de-a lungul celor aproape 60 de ani de activitate artistică, Maria Ciobanu a decis să continue turneul de retragere și să concerteze și în orașele unde nu a putut ajunge în primăvară. Prin urmare, în lunile iulie și august, artista va ajunge in toate colturile tarii.

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala "Dracula"

Brașov, str. Ion Campineanu, nr. 28, ap. A4

0213153666


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Teatrului, nr. 1,Brasov

0268412969, 0268416699, 0268418850

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe