Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Divertisment

Ceai et caetera

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1352 0

Prezentare

Luni, 28 mai 2012, ora 19:00 Lumea Board Games si Ideal Board Games te invita la lansarea jocului Colonistii din Catan Europa. Vino singur sau impreuna cu un prieten si incepe o noua aventura cu cel mai nou joc din seria best sellerul-ului Colonistii din Catan - Colonistii din Catan - Europa!

Evenimentul va fi organizat in ceainaria Ceai et caetera (str. Castelului, nr. 37, Brasov).

Iti vom prezenta si vei avea posibilitatea sa joci noul board game “Colonistii din Catan Europa”. La finalul intalnirii, in cadrul unei tombole, va fi extras numele castigatorului unui joc Catan Europa.

Te asteptam sa intram in poveste:

"Suntem la sfarsitul evului mediu si Europa este impartita in zeci de regate, tari si imperii. In sud avem orasele italiene, populate cu negustori desavarsiti. In sud-est, Imperiul Bizantin este gata sa cada din cauza otomanilor. In centru, Sfantul Imperiu Roman domina. In vest, Franta si Anglia sunt aproape de colaps din cauza razboiului de 100 de ani. Intotdeauna razboiele au adus profituri uriase celor ce au stiut sa isi creeze avantaj. E timpul ca noi, colonistii din Catan, sa profitam si sa cucerim Europa, nu prin razboi, ci economic. "

Informatii la nr. tel. 0732161729
Organizatori: Lumea Board Games si Ideal Board Games


Etichete:

ceainarie , Ceai et caetera , boardgames , Lumea Board Games

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe