Adaugă
Publicitate

intre 10:00 si 17:00 Program complet

Divertisment

Castelul Bran

Castelul Bran

Accesul se face in baza biletului de intrare, din ziua respectiva.

Imbunatățește Sesizează

1598 0

Prezentare

"I Am Vlad - Prince of Wallachia" vor fi cuvintele de ordine, timp de două zile, 14-15 iulie 2012, la Castelul Bran. Oricine iubeşte jocurile de strategie, istoria, legendele cu cavaleri şi vampiri este invitat, în intervalul 10.00 - 17.00, să participe la aventura "I Am Vlad - Prince of Wallachia".

De fapt, este vorba despre un joc de societate foarte reuşit şi antrenant, cu un design unic, al cărui subiect acoperă atât realitatea istorică, dar şi misticismul din jurul domnitorului Vlad Ţepeş. Conform producătorului jocului, Real Wallachian Games, acesta se poate juca în maxim patru jucatori, fiecare pornind cu trei unităţi: Vlad, un arcaş şi un scutier, scopul jocului fiind înlăturarea tuturor adversarilor şi încoronarea propriului Vlad ca voievod.

Puteţi lupta, puteţi trage în ţeapă, puteţi da acatiste sau profera blesteme. Harta este plină de biserici, taverne. Puteţi călători pe tabla de joc în lumea de dincolo. Interacţiunile dintre jucatori, pe lângă mişcarea şi poziţionarea tactică a unităţilor sau a turnurilor, se fac cu ajutorul cărţilor de joc şi al jetoanelor, prin intermediul cărora veţi interacţiona cu personaje şi creaturi specifice teritoriilor româneşti din acea vreme. Ursitoarele, ielele, moroii, Muma Pădurii, vornicii, boierii, pârcălabii sunt doar câteva din personajele pe care le puteţi însufleţi prin intermediul acestui joc.

În mod legitim, Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula, este cel mai potrivit loc pentru ca acest joc să se întâlnească cu publicul larg. Într-o atmosferă încărcată de istorie şi legendă, mesele de joc vă aşteaptă să îmbrăcaţi, ipotetic, haina de voievod al Ţării Româneşti. Asta, desigur, dacă dovediţi abilităţile care l-au consacrat pe Vlad Ţepeş: vitejie, inteligenţă, strategie şi cruzime. Jocul va putea fi apoi achiziţionat, atât de la magazinul Castelului Bran, cât si din corturile special amenajate pentru testare.

Pentru mai multe informaţii, vă invitam să ne contactaţi la 0268.237.700 sau


Etichete:

Castelul Bran , boardgames , I Am Vlad – Prince of Wallachia

Contact

Organizator:

Castelul Bran

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701


Loc de desfășurare:

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe