Adaugă
Publicitate

Prezentare

Primăria oraşului Predeal le oferă copiilor spectacolul de circ „Lady Bubbles Show“, unic în România, susţinut de compania Duo Grigorescu.
Evenimentul se va desfăşura sâmbătă (12 noiembrie), de la ora 17.00, la Casa de Cultură din cadrul Primăriei, iar preţul unui bilet de intrare este de cinci lei, pentru un show de o oră şi jumătate. 

Cu această ocazie, primarul oraşului Predeal, domnul Ionel Goidescu, va asigura transportul şi intrarea la spectacol a 15 copii, care altfel nu ar avea acestă posibilitate.

„Ne-am gândit că şi copiii din Predeal merită să se distreze şi să se relaxeze, iar pe lângă cei care vor plăti bilete, vom aduce la circ un grup de copii pentru care participarea la un asemenea eveniment reprezintă doar un vis“, a spus primarul Ionel Goidescu. 

Micuţii se vor putea bucura de o feerie de baloane de săpun (baloane uriaşe, construcţii din baloane şi baloane umplute cu fum), dar şi de dresuri, jonglerii şi de multă magie. 


Etichete:

copii , Divertisment , distractie , Predeal , show , Primaria Predeal , Lady Bubbles Show

Contact

Organizator:

Primăria Braşov

b-dul. Eroilor nr. 8

0268 416550; 0268 984


Loc de desfășurare:

Pe DN1, la aproximativ 30 minute de Brasov in directia Bucuresti.

Evenimente similare 285

Urmează în Braşov 6134

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe