Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Colors invita voluntarii brasoveni implicati in proiecte locale sa ia parte la evenimentuli "Jocuri pentru voluntari – networking & fun", care va avea loc in data de 18 mai, ora 18, in Biblioteca Judeteana "George Baritiu", sala 2.

Daca este Anul European al voluntariatului, atunci echipa Colors s-a gandit sa anime cu activitati nonformale viata voluntarilor brasoveni, invitandu-i sa ia parte la un eveniment care le este destinat. In cadrul acestuia voluntarii vor petrece o ora de buna dispozitie in compania altor voluntari, dar se vor familiariza si cu proiectele locale si oportunitatile de voluntariat din Brasov.

"Jocuri pentru voluntari" este un eveniment destinat celor care voluntariaza in proiecte ale organizatiilor neguvernamentale, institutiilor publice, grupurilor informale sau activitatilor extrascolare, indiferent de varsta si este implementat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana George Baritiu. Accesul la eveniment este gratuit si se face in urma inscrierii pe site-ul www.plinideidei.ro.

"Dorinta noastra este sa cream un spatiu confortabil, in care voluntarii de toate varstele din Brasov sa se poata intalni o data pe luna, sa se simta bine, sa se cunoasca, sa se "joace", sa discute despre problemele care ii framanta si, poate, sa gaseasca idei de proiecte comune " a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Pentru inscrieri si alte informatii va rugam contactati Asociatia Colors, telefon 0745052151 sau completati formularul de inscriere aflat pe site-ul www.plinideidei.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu.

Prima intalnire a avut loc in data de 18 martie in mansarda Casei Baiulescu.


Etichete:

cultura , ONG , voluntariat , Asociatia Colors , Biblioteca Judeteana , asociatie , Plini de idei , Jocuri pentru voluntari

Contact

Organizatori:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031


Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeţeană "George Bariţiu" şi Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33-35, cod 500036 Braşov

0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe