Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Colors invita voluntarii brasoveni implicati in proiecte locale sa ia parte la evenimentul "Jocuri pentru voluntari – networking & fun", care va avea loc in "Casa Baiulescu" din Brasov, la mansarda.

A sosit momentul sa ne revedem la o seara de jocuri, networking si discutii despre voluntariat - probabil ultima pe anul acesta :) Pentru ca ne dorim sa profitam la maxim de cele 2 ore planificate, am pregatit o lista cu temele de discutii:

  • feedback despre Targul de voluntariat Brasov (oct 2011) si idei pentru editia mai 2012: din evaluarile participantilor la targ a rezultat ca toata lumea isi doreste o editie viitoare; vrem sa facem un scurt rezumat la actiunii si sa agream un plan comun de responsabilitati pentru 2012.
  • nevoile de training ale coordonatorilor de voluntari/voluntarilor din Brasov: vrem sa facem o lista cu nevoile voastre, de aceea am vrea sa faceti research in organizatie si sa veniti pregatiti :)
  • codul de conduita al organizatiilor care ofera plasamente de voluntariat si 6 mesaje de promovat despre voluntariat: pentru ca in relatia de voluntariat nu exista doar organizatiile, ci si voluntarii, scolile, firmele si comunitatea, si pentru ca din pacate exista persoane care considera ONG-urile o masinarie de emis adeverinte pe banda rulanta, vrem sa agream niste reguli de conduita comune si cateva mesaje pe care sa le promovam in comun. De aceea va rugam sa veniti pregatiti cu lista ideilor organizatiei voastre.
  • alte actiuni comune pentru 2012: daca doriti parteneriate pentru anul viitor, pentru proiectele proprii, veti avea ocazia sa le prezentati pe scurt. De asemenea, vrem sa va propunem o campanie comuna de promovare a voluntariatului in liceele brașovene, in parteneriat cu ISJ.

Alte informatii pe site-ul http://plinideidei.ro


Etichete:

cultura , ONG , Casa Baiulescu , voluntariat , Asociatia Colors , Biblioteca Judeteana , asociatie , Plini de idei , Jocuri pentru voluntari

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeteana "George Baritiu" si Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33, cod 500036 Brasov

0368412179, 0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5630

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe