Adaugă
Publicitate

- intre 00:00 si 00:00 Program complet

Divertisment

Musik Cafe - Subsol

Rockabilly Romania

50 lei

Imbunatățește Sesizează

2004 2

Prezentare

Daca in ultimii doi ani ne-am concentrat activitatea in promovarea dansurilor de cuplu rockabilly, in special Rockabilly Jive, East Coast Swing si Charleston, anul acesta a venit momentul fetelor.
Este adevarat, noi fetele acordam o importanta deosebita felului in care aratam, ne miscam si socializam. Am invatam in ultima suta de ani ce inseamna a avea drepturi, nu doar obligatii, ce inseamna riscurile dar mai ales avantajele emanciparii, ce inseamna puterea in societatea dar si administrarea banilor. Alaturi de aceasta evolutie, fetele rockabilly nu au uitat niciodata sa fie feminine, gospodine, luptatoare, mame, artiste si sa aibe un loc de munca.
De multe ori m-am intrebat, cat de sexy, provocatoare, atractive sunt fetele rockabilly in ochii baietilor, dar mai ales in gandurile lor. Dar atunci cand danseaza?
Este adevarat si nu este un secret: barbatii nu prea danseaza. Iar fetele indraznete vor tot timpul.
Baietii daca invata sa danseze, prefera sa nu faca asta in public. In schimb, fetele care simt energia muzicii rock’n'roll nu vor putea sta niciodata la o cafea pe scaun, cand pe scena incinge chitara cel mai atragator barbat din viata lor.

Vrem ca de azi inainte o seara reusita in oras sa insemne intotdeauna dans si muzica rock’n'roll, iar ca acest lucru sa se intample in cel mai chic, elegant si profesionist mod cu putinta, initiem grupul de fete Rockabilly Dancing Queens. Baietii sunt invitati sa se uite, sa ne admire si sa ne rasplateasca eforturile artistice.
Solista grupului: Livia Schiopu – o prietena draga alaturi de care am mai dansat (vezi fotografia din dreapta)
Intotdeauna cea mai frumoasa si intelegatoare antrenoare de dans, coregrafa noastra: Madalina Ionescu
Responsabila cu ordinea, disciplina dar mai ales cu promovarea culturii rockabilly Ana-Maria Mihai.

Data limita pentru inscrieri: 22 martie 2015
Detalii la telefon: 0724228906 sau lasati un comentariu la acest articol. http://www.rockabilly.ro/2015/03/infiintam-trupa-fete-rockabilly-dancing-queens-inscrieri-selectii/

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

rockabilly.ro Mihai Ana-Maria

0724228906

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Republicii, nr. 42

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe