Adaugă
Publicitate

Prezentare

Alin Blaine spune ca "Totul este posibil". Si pentru a va convinge ca are dreptate, fostul elev al marelui David Blaine, Alin Blaine, va invita sambata 18 decembrie 2010, ora 20, la ARO PALACE in Amfiteatrul Brarului de Noapte la un eveniment plin de mister si lucruri bizare, desfasurat sub motto-ul: "Impossible is nothing"...

Timp de o ora si jumatate veti avea ocazia sa fiti martorii unui show de magie pura cu Alin Blaine avand abilitatile sa controleze artele bioenergiei inca de mic, poate sa realizeze mai mult decat te poti gandi.
Vrei sa vezi cum lucrurile din jurul tau se misca fara sa fie atinse? Sau cum cineva iti poate citi si cele mai ascunse ganduri?
In mod inexplicabil imposibilul devine posibil.Magia intr-un adevarat delir careia nu ii veti gasi nici o explicatie logica,Alin Blaine este singurul magician din Romania care reuseste sa sfideze gravitatia si sa ridice magia la rang de paranormal.
Daca ai crezut ca ai vazut tot,incearca un show cu maestrul,incearca sa ti pasul cu ceea ce credeai odata ca e imposibil,incearca-l pe Alin Blaine...


Etichete:

Divertisment , distractie , Aro Palace , show , Alin Blaine

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor nr. 12, cod postal 500030, Brasov

0268477664, 477874

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe